Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Charalambous, pe unde a mai fost, nu prea a făcut schimbări la pauză". Ce a mai putut spune MM Stoica în faţa faptelor. A izbucnit apoi: "Ei sunt nimeni pe stradă"

"Charalambous, pe unde a mai fost, nu prea a făcut schimbări la pauză". Ce a mai putut spune MM Stoica în faţa faptelor. A izbucnit apoi: "Ei sunt nimeni pe stradă"

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a fost chestionat în privinţa schimbărilor efectuate la echipă la pauza meciului cu Sepsi, câştigat de bucureşteni cu 2-1. Oficialul a stabilit cine decide mutările din meci, dar a fost pus şi în faţa unui fapt din cariera de antrenor a lui Elias Charalambous.

Mihai Stoica spune că Elias Charalambous, antrenorul principal, este responsabil cu ce se întâmplă la FCSB

Cipriotul cu licenţă Pro a debutat cu victorie la FCSB, în meciul cu Sepsi, scor 2-1. De-a lungul partidei, Elias Charalambous a fost activ şi a fost surprins în timp ce se sfătuia pe banca de rezerve cu delegatul Mihai Pintilii. 

De altfel, Gigi Becali s-a arătat mulţumit de antrenorul de la FCSB, dar nu şi de jocul de la Sfântu Gheorghe, la care FCSB a efectuat, aşa cum a obişnuit, două schimbări la pauză. David Miculescu şi Ovidiu Popescu au fost introduşi în locul lui Andrei Cordea şi Malcom Edjouma. 

Inevitabil, modificările din echipă au atras reacţii, dar Mihai Stoica a spus că Elias Charalambous a fost cel care le-a decis. 

"Schimbările le face Charalambous si aici se termină tot. Nu, nu le face Becali", a spus răspicat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Apoi, moderatorul emisiunii Sport Report, Dan Udrea, l-a pus pe oficialul echipei finanţate de Gigi Becali în faţa unui fapt: "M-am uitat peste cariera lui Charalambous şi pe unde a mai fost nu prea a făcut schimbări la pauză". 

Răspunsul lui MM a fost unul raportat la ce s-a întâmplat la meciul de la Sfântu Gheorghe: "N-a făcut? A făcut acum, pentru că aveam nişte probleme care trebuiau remediate, clar".  

Înainte de a ajunge la FCSB, Elias Charalambous a mai fost secund şi principal la AEK Larnaca şi principal la Ethnikos şi Doxa Katokopias. 

Mihai Stoica a izbucnit la adresa celor care ironizează situaţia de la FCSB: "Sunt nimeni pe stradă"

Mihai Stoica a plătit şi câteva poliţe, în apariţia recentă de la Orange Sport. 

"De asta am dorit străin. Unii dintre ei, iar el se numără printre cei despre care vorbesc, sunt relaxaţi. Românii pun la suflet, dar nu şi el. S-a integrat perfect la echipă din prima clipă. 

Am văzut atâţia miştocari în studiouri şi la emisiuni. Nu mă interesează. Miştourile le pot face unde li se permit, că sunt nimeni pe stradă, dar el e antrenorul nostru. Întrebaţi jucătorii dacă ştie meserie. Asta am vrut, un antrenor care să ne ajute. Cum adică nu conduce antrenamentul? Toată lumea e implicată la antrenament. Relaţia cu Pintilii funcţionează perfect", a mai spus managerul general al FCSB, Mihai Stoica. 

"Dimineaţă m-a sunat". Gigi Becali plăteşte acum un milion de euro. A pus o singură condiţie: "Stăpânul este stăpân"

Afla mai multe despre: dan udreamihai stoicafcsbsepsi fcsbelias charalambousschimbari sepsi fcsb 

viewscnt
Articole similare