Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Schimbările de la FCSB, subiect închis! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Antrenorul aşa a vrut, să câştigăm meciul”

Schimbările de la FCSB, subiect închis! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Antrenorul aşa a vrut, să câştigăm meciul”

FCSB

Comentarii

Ieşirea lui Malcom Edjouma (26 de ani) încă de la pauză, în meciul cu Sepsi, a provocat un nou anunţ făcut de Gigi Becali (64 de ani) în ceea ce priveşte un subiect foarte dezbătut în aceste zile, anume cine face schimbările la FCSB.

FCSB a obţinut prima victorie în acest play-off, 2-1 în deplasare cu Sepsi. Totodată, a fost şi debutul antrenorului Elias Charalambous.

Andrea Compagno şi Florinel Coman au adus cele trei puncte pentru vicecampioană, după ce Marius Ştefănescu a dechis la un moment dat scorul pentru covăsneni.

Schimbările de la FCSB, caz închis! Gigi Becali a făcut anunţul: ”Antrenorul aşa a vrut, să câştigăm meciul”

Rezultatul final a fost stabilit încă din prima parte, astfel că, la pauză, FCSB a făcut două schimbări, fapt ce a ajuns deja o obişnuinţă.

Au fost scoşi Malcom Edjouma şi Andrei Cordea şi au fost introduşi Octavian Popescu şi Davis Miculescu.

Schimbarea care a surprins opinia publică a fost ieşirea lui Edjouma, unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB în 2023 şi cel care a fost decisiv pe tabelă în multe meciuri din acest an.

Chestionat cu privire la acest subiect, Gigi Becali a dat asigurări că decizia schimbării i-a aparţinut cipriotului Elias Charalambous, noul antrenor al echipei.

Finanţatorul roş-albaştrilor a explicat că scopul respectivei înlocuiri a fost acela de a câştiga meciul, obiectiv realizat în cele din urmă.

”Şi dacă a ieşit, ce? Ce, trebuia să stea Edjouma şi să mâncăm bătaie? Sau să câştigăm meciul. 

Păi, mie mi-a plăcut foarte mult, dar dacă antrenorul (n.r. Elias Charalambous) aşa a vrut?”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la palatul său.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliedjouma 

viewscnt
Articole similare