Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Dimineaţă m-a sunat". Gigi Becali plăteşte acum un milion de euro. A pus o singură condiţie: "Stăpânul este stăpân"

"Dimineaţă m-a sunat". Gigi Becali plăteşte acum un milion de euro. A pus o singură condiţie: "Stăpânul este stăpân"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, continuă să investească în FCSB, deşi, o recunoaşte chiar el, nu mai vede rostul eforturilor financiare pe care le face. În perioada următoare achită încă un milion de euro, dar a subliniat faptul că autoritatea sa nu trebuie pusă sub semnul întrebării.

Gigi Becali plăteşte încă un milion de euro pentru FCSB! "E nebunia pământului"

În ultima conferinţă de presă, Gigi Becali i-a transmis unui fotbalist că nu va mai juca, dar a fost mulţumit de rezultatul din Sepsi - FCSB, 1-2, în Superligă

De asemenea, a atins şi un alt subiect, cel al finanţelor clubului. Bilanţul financiar al FCSB a apărut, iar datoria clubului a ajuns la peste 10 milioane de euro. O mare parte din această sumă datorată este spre Gigi Becali. 

Peste nouă milioane de euro are de recuperat Gigi Becali din societate, până la finalul anului 2022, iar în această dimineaţă a primit încă o veste. 

Afaceristul a fost anunţat că la FCSB e nevoie de încă un milion de euro, iar anunţul a fost comentat în ultima apariţie publică. 

"Să ştiţi un lucru. E greu să faci fotbal. Dimineaţă m-a sunat iar, că iar ne trebuie încă un milion, ca să finanţăm echipa. 

Pentru ce un om să dea din banii lui şi să piardă când oricum nu mai am nevoie, că pe mine nu mă mai intereseaza publicitatea, imaginea. Jur că nu mai am nevoie. 

Şi atunci de ce dau bani? De ce? E nebunia pământului. Aaaa, în Anglia oamenii câştigă bani din fotbal, iar eu dau banii mei. Eu fac aşa cum Dumnezeu a lăsat lumea asta. Stăpânul este stăpân. Eu fac ca Dumnezeu, nu ca oamenii", a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferinţe de presă

Cum poate face Gigi Becali rost de bani pentru a-şi recupera datoria de la FCSB

În 2021, unul dintre anii pe care FCSB nu i-a încheiat pe minus, Gigi Becali i-a vândut pe Dennis Man şi Olimpiu Moruţan pentru aproximativ 20 de milioane de euro, iar acum se gândeşte pe cine ar mai putea vinde, pentru a-şi recupera banii băgaţi în echipa de fotbal

"Dacă luăm după jucători tineri, la ora asta singurul jucător care cred eu că.... Florinel Coman, că intră în formă. Cred că el va fi primul vândut. Pe urmă mai e şi Olaru, mai e şi Cordea care... Cordea e în jos. Nu prea cred că poate fi vândut acum.

Mai e Târnovanu, pentru care putem lua bani. Lumea vede. Paradele lui sunt văzute şi e prea tânăr. Portar de doi metri să faci paradele alea contează foarte mult", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

În ultima etapă din Superligă, FCSB a învins Sepsi, cu 2-1 şi este pe locul al treilea, cu 33 de puncte, la trei puncte de liderul Farul Constanţa şi la un punct de locul secund ocupat de CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbgigi becali investii fcsbtransferuri fcsb 

viewscnt
Articole similare