Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Trebuie să dau din casă”. Anghel Iordănescu i-a reproşat mai multe lucruri fiului său după meciurile naţionalei! Ce discuţie au avut cei doi | EXCLUSIV

”Trebuie să dau din casă”. Anghel Iordănescu i-a reproşat mai multe lucruri fiului său după meciurile naţionalei! Ce discuţie au avut cei doi | EXCLUSIV
Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Anghel Iordănescu a dezvăluit că i-a reproşat mai multe lucruri fiului său după meciurile României. În ciuda victoriilor obţinute, fostul selecţioner a văzut câteva aspecte care l-au îngrijorat, astfel că i-a oferit câteva sfaturi lui Edi.

România a reuşit să încheie prima acţiune din aceste preliminarii cu maxim de puncte, şase, după ce le-a învins pe Andorra şi Belarus, cele mai slab cotate echipe din grupă, scor 2-0, respectiv 2-1.

Deşi au câştigat ambele jocuri, fotbaliştii echipei naţionale, dar şi selecţionerul, au fost criticaţi pentru faptul că scorul nu a luat altfel de proporţii, împotriva unor selecţionate ”no-name”.

”Trebuie să dau din casă. I-am reproşat selecţionerului asta”

Criticat din toate părţile, Edi Iordănescu a primit reproşuri şi din partea tatălui său, care a încercat să îi ofere câteva sfaturi, în contextul în care şi el s-a aflat în situaţia sa.

Într-un interviu pentru Orange Sport, Anghel Iordănescu a dezvăluit că a purtat o discuţie cu fiul său după meciurile cu Andorra şi Belarus, pentru a îl ajuta să mai corecteze din probleme.

În primul rând, fostul selecţioner i-a trasnmis actualului selecţioner că starea sa de agitaţie şi tensiune îi poate afecta pe jucători, dacă aceştia îl observă stresat pe margine.

În al doilea rând, Iordănescu sr. l-a mai sfătuit pe Edi să îşi încurajeze jucătorii să comunice verbal mai mult pe teren, la momentul actual părând că ”sunt muţi”.

Ce discuţie a avut Anghel Iordănescu cu Edi după meciurile naţionalei

Trebuie să dau din casă. I-am reproşat selecţionerului că el însuşi ar trebui să fie mai calm şi mai puţin agitat şi trebuie de acolo, din poziţia lui, să îi sprijine şi să îi ajute mai mult verbal, pentru că, în acele momente, în tensiunea jocului, el trebuie să îi ajute şi să le corecteze greşelile.

I-am spus că <<am senzaţia ca mulţi dintre jucătorii tăi sunt muţi, au nevoie să vorbească, să se ajute>>. Eu îl consider pe Nicuşor Stanciu un lider, un lider care trebuie să vorbească mai mult, nu numai prin joc.

Răzvan Marin, când se va întoarce, Hagi, Burcă, Chiricheş, când va reveni (n.r. sun posibili lideri ai echipei naţionale”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare