Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Luke Shaw a semnat! Anunţul făcut în privinţa jucătorului căruia îi expira contractul cu Manchester United peste doar un an

OFICIAL | Luke Shaw a semnat! Anunţul făcut în privinţa jucătorului căruia îi expira contractul cu Manchester United peste doar un an
Comentarii

Cu doar un an rămas din înţelegerea sa cu Manchester United, Luke Shaw (27 de ani) a decis să semneze prelungirea contractului cu ”diavolii roşii”.

OFICIAL | Luke Shaw a semnat!

Fundaşul englez Luke Shaw şi-a prelungit contractul cu Manchester United, care ar fi expirat în vara lui 2024, până în 2027, a anunţat, marţi, clubul britanic.

Fundaşul stânga cu 29 de selecţii pentru naţionala Angliei a venit la Southampton în 2014 şi a jucat 249 de meciuri pentru cei de la United, dintre care 36 în acest sezon.

Luke este un jucător extrem de important pentru grup, a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi (...) şi a adăugat o mentalitate de lider la celelalte calităţi excelente ale sale”, a declarat John Murtough, directorul de fotbal al clubului.

În prezent pe locul cinci în Premier League, Manchester United a câştigat Cupa Ligii şi este calificată în semifinalele Cupei Angliei şi în sferturile de finală ale Europa League.

Afla mai multe despre: luke shaw 

viewscnt
Articole similare