Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist al Farului l-a vrăjit pe Becali: ”Ar fi cea mai bună investiţie din fotbalul românesc”. Ce spune latifundiarul despre un posibil transfer la FCSB

Un fotbalist al Farului l-a vrăjit pe Becali: ”Ar fi cea mai bună investiţie din fotbalul românesc”. Ce spune latifundiarul despre un posibil transfer la FCSB

Farul Constanța

Comentarii

În dimineaţa din urma victoriei cu Sepsi, Gigi Becali a organizat o conferinţă de presă la palatul său din aleea Alexandru. Patronul de la FCSB a oferit o serie de declaraţii, dezvăluind, printre altele, că a fost vrăjit de un fotbalist al Farului Constanţa.

Spre deosebire de ultimele sezoane, când CFR Cluj era favorită la titlu, iar Universitatea Craiova şi FCSB se zbăteau să o prindă din urmă, actualul sezon oferă o luptă mult mai strânsă în play-off.

La momentul actual, campioana şi vicecampioana se află pe locurile doi şi trei, despărţite de doar un punct, în timp ce lider, la două lungimi de jucătorii pregătiţi de Dan Petrescu, este Farul Constanţa.

”Nu ţi-l dă Gică. El e singurul mai deştept ca mine la fotbal”

Echipa lui Gică Hagi a fost una dintre marile surprize ale acestui sezon şi are şanse realiste de a câştiga campionatul pentru doar a doua dată în istorie.

Un mare merit se datorează transferurilor reuşite de ”Rege”, Tudor Băluţă, Denis Alibec, David Kiki sau Mihai Popescu fiind oameni de bază la Ovidiu, dar şi academia a avut un aport important.

Cei doi puşti care au captat atenţia în acest sezon sunt Adrian Mazilu şi Andrei Borza, ambii în vârstă de 17 ani. Fotbalistul din atactul Farului deja are oferte din afară, în timp ce fundaşul lateral şi-a atras admiratori şi din ţară.

Gigi Becali a afirmat că un transfer al lui Borza ar fi ”cea mai bună investiţie din fotbalul românesc”, dar a dat de înţeles că nici nu va încerca să îl aducă pe acesta la Bucureşti, întrucât Hagi nu ar vrea să renunţe la el.

Andrei Borza l-a vrăjit pe Gigi Becali

Pe Borza nu putem să îl luăm. El ar fi cea mai bună investiţie din fotbalul românesc. Dar nu ai cum să îi iei, nu ţi-l dă Gică. El e singurul mai deştept ca mine la fotbal.

Nu îl dă pe Borza nici dacă te dai peste cap! Îi fac reclamă lui Borza, mă aud străinii acum. Să vezi ce vin acum după el. Mie nu îmi e frică de Farul, ci de Hagi.

El e cât jumătate de echipă, singur. Pe logică, ai noştri sunt mai buni. Dar aţi văzut cum ne-a bătut în prelungiri, ce-a făcut pe acolo, ce nu a făcut, ne-a bătut. 

Acum începe stresul, mai sunt 8 etape. Noi avem jucători valoroşi, e mai uşor pentru ei. Stresul la unul mai tânăr e mai greu de dus”, a declarat Gigi Becali.

Afla mai multe despre: andrei borza 

viewscnt
Articole similare