Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivele uluitoare pentru care Becali l-a adus pe Charalambous: "Pe mine nu mă interesează CV-ul. De asta l-am adus pe Ilie Haralambie"

Motivele uluitoare pentru care Becali l-a adus pe Charalambous: "Pe mine nu mă interesează CV-ul. De asta l-am adus pe Ilie Haralambie"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous a debutat cu o victorie la FCSB, scor 2-1, la Sepsi, iar Gigi Becali a dezvăluit de ce l-a adus pe antrenorul cipriot pe banca tehnică a echipei sale.

"O să vedeţi voi că nici Ilie Haralambie, că eu aşa îi spun, Ilie Haralambie… Că de aia l-am şi luat, pentru că poartă numele unui bunic de-ai mei, Ilie, care era fratele bunicii mele, şi al tatălui lui Giovanni, care era Haralambie…

Poartă două nume din familia mea. Ilie şi Haralambie… Şi atunci, nume de proroc şi de sfânt. Ilie Prorocul şi Sfântul Haralambie. Atunci, eu de aia l-am luat.

Pentru prima şi prima dată, pe mine m-a interesat ce religie are. Ortodox! Şi a doua, dacă se spovedeşte şi dacă se împărtăşeşte. Dacă are duhovnic. Deci la mine contează astea…Dacă ai duhovnic, ăla te va îndruma. Că nu le vei face pe toate… Dar încet-încet le vei face. Faptul că ceri duhovnic, înseamnă că ceri ascultare. Faci voia duhovnicului, adică ai păstor.

Omul fără duhovnic e ca o oaie beată pe câmpuri. Miliarde sunt… Aşa sunt oamenii fără duhovnici, ca nişte oi bete pe câmp. Voi spuneţi că nu e adevărat. Asta e părerea mea… Şi asta a contat la mine, că aşa vreau eu. La tine contează altceva, la altul contează altceva, la altul contează cât eşti de puternic…

Şi Haralambie avea duhovnic pe Muntele Athos. Asta a contat cel mai mult. Nu m-a interesat prea mult profesional. Nu există CV la mine. La mine există Hristos, Dumnezeu… Eşti cu Hristos, eşti cu mine. Nu eşti cu Hristos, nici nu mă interesează de tine, poţi să fii cel mai mare" , a declarat Gigi Becali.

Sepsi - FCSB 1-2

FCSB a învins-o pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu.

Compagno a egalat după doar două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19 Florinel Coman a înscris golul prin care roş-albaştrii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic.

În minutul 63 Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea sistemului VAR, arbitrul a anulat golul pentru offside. FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de liderul Farul Constanţa.

  • SEPSI: Niczuly – R. Dimitrov, M. Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez (Papa 64) - Safranko, Tudorie (Rondon 64), Ştefănescu (I. Gheorghe 81). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (I. Cristea 77), Edjouma (Ovidiu Popescu 46) – Cordea (Miculescu 46), Compagno, Fl. Coman (V. Creţu 82). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Afla mai multe despre: fcsbbecali 

viewscnt
Articole similare