Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Infirmeria” de la Universitatea Craiova. Ce se întâmplă cu Işfan şi Baiaram + Cât vor lipsi cei doi: ”Era de aşteptat...”

”Infirmeria” de la Universitatea Craiova. Ce se întâmplă cu Işfan şi Baiaram + Cât vor lipsi cei doi: ”Era de aşteptat...”
Comentarii

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu CFR Cluj în etapa a doua din play-off, scor 1-1.

”Infirmeria” de la Universitatea Craiova. Ce se întâmplă cu Işfan şi Baiaram + Cât vor lipsi cei doi: ”Era de aşteptat...”

Alexandru Işfan (23 de ani), respectiv Ştefan Baiaram (20 de ani) nu au reuşit să ducă la bun sfârşit partida cu CFR Cluj. Ambii au ieşit accidentaţi şi au avut nevoie de îngrijire medicală. Cei doi au făcut parte din lotul naţionalei U21 pentru amicalele cu Portugalia şi Germania. 

 Işfan a ieşit de pe teren în minutul 24, fiind înlocuit de Cîmpanu, în timp ce locul lui Baiaram a fost luat de Roguljic, în minutul 39.

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a dat ultimele detalii despre starea de sănătate a celor doi jucători. 

"Baiaram? Poate să fi fost o contractură mai puternică. Încă nu avem rezultate RMN. La Işfan... El într-un fel se aştepta. Vorbisem cu Săndoi, apropo de partida cu Germania (n.r.: - amical la U21, România - Germania 0-0), şi discutam despre tot. Poate nu ar fi trebuit să-l schimbe atât de repede pe Işfan. 

Mi-a spus că a avut probleme încă de la pauza meciului cu Germania. Punea gheaţă acolo pe zona inghinală. Şi faptul că s-a întâmplat la partida asta era de aşteptat, având în vedere jocurile astea unele după altele la distanţă mică", a declarat Sorin Cârţu, la emisiunea SuperFanii, marţi dimineaţă, pe Sport.ro.

Mihai Rotaru dă vina pe naţională pentru accidentările celor doi jucători: ”N-au venit ok de acolo!”

„Jucătorii n-au venit OK de la naţionala de tineret. Am mai auzit şi poveştile alea cu mici, coaste, manele şi fleici. Nu au venit în cea mai bună formă cei de la lot. Nu spun că e amatorism la lot, doar că nu au venit OK. Nu aveam cum să îi încărcăm noi după ce au venit de la lot, pentru că ei au venit joi. 

Nu aveam când. Noi nu încărcăm în această perioadă, volum facem doar la jucătorii care nu joacă, sau care joacă foarte puţin. În rest, totul e pe viteză, pe prospeţime, fără să se încarce”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik. 

Mihai Rotaru sare în apărarea tricolorilor de la Universitatea Craiova! "Nu spun că e amatorism la lot, doar că nu au venit ok"

Afla mai multe despre: universitatea craiovaisfanbaiaram 

viewscnt
Articole similare