Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înjurat de fani, Messi pleacă de la PSG. Presa din Franţa a făcut anunţul, iar spaniolii au scris cu cine semnează starul argentinian

Înjurat de fani, Messi pleacă de la PSG. Presa din Franţa a făcut anunţul, iar spaniolii au scris cu cine semnează starul argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Presa din Spania scrie deja de revenirea starului argentinian Lionel Messi la FC Barcelona.

El Mundo Deportivo, care anunţă de luni de zile revenirea starului în Spania, a comentat pe baza articolului apărut în cotidianul L'Equipe, care a notat că Messi va pleca sigur de la PSG în vară: "Forţa afirmaţiei publicaţiei franceze coincide cu curentul de opinie care s-a instalat în ultimele zile în Franţa, dar şi la Barcelona, unde atât vicepreşedintele Barcei, Rafael Yuste, cât şi antrenorul Xavi vorbesc despre posibilitatea ca cel mai bun fotbalist din istorie să poarte din nou tricoul Barcelonei din sezonul viitor, la doi ani după ce a părăsit în lacrimi echipa sa de o viaţă".

Pentru jurnalul catalan, "va trebui văzut cum evoluează povestea, care are variabile sportive şi economice dificile, dar deocamdată reînnoirea contractului lui Messi cu PSG, avută în discuţie de dinaintea Cupei Mondiale, pare din ce în ce mai imposibilă.

Posibilitatea ca Leo Messi să se întoarcă la Barcelona de la 1 iulie este o idee care, în plan emoţional, ar umple de bucurie numeroşi catalani. Marea majoritate a suferit când jucătorul care a înscris cele mai multe goluri din istoria echipei a părăsit clubul şi chiar fără să-şi fi luat rămas bun de la fani".

Luni, un alt cotidian sportiv catalan, Esportiu, descria "că opţiunea revenirii lui Messi la Barcelona devine o realitate".

Contractul lui Messi cu PSG expiră la 30 iunie, iar discuţiile pentru prelungirea acestuia nu au ajuns la niciun rezultat, lucru de care vor să profite cei de la FC Barcelona.

El Mundo Deportivo mai scrie că antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, fost coechipier cu Messi, a început deja să-şi planifice lotul pentru sezonul 2023-2024, luând în calcul sosirea campionului mondial argentinian, mai ales că Messi este huiduit constant la fiecare meci de fanii echipei PSG.

Astfel, starul argentinian ar fi luat decizia de a pleca din Paris în vară şi de a reveni în Barcelona pentru a evolua din nou pentru liderul din campionatul Spaniei.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare