Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti, despre atmosfera din vestiarul lui Real Madrid înainte de meciul cu Barcelona: ”Motivaţi, concentraţi şi gata de joc”

Carlo Ancelotti, despre atmosfera din vestiarul lui Real Madrid înainte de meciul cu Barcelona: ”Motivaţi, concentraţi şi gata de joc”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte de duelul cu FC Barcelona, din returul semifinalelor Cupei Spaniei. Meciul va avea loc miercuri, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 1.

Carlo Ancelotti, despre atmosfera din vestiarul lui Real Madrid înainte de meciul cu Barcelona: ”Motivaţi, concentraţi şi gata de joc”

Carlo Ancelotti (63 de ani), antrenorul celor de la Real Madrid, a susţinut o conferinţă de presă premergătoare meciului cu FC Barcelona, din returul semifinalelor Cupei Spaniei, programat să se dispute miercuri, de la ora 22:00, în direct la Orange Sport 1. 

  • Barcelona porneşte ca favorită înaintea manşei secunde, datorită victoriei din tur, 1-0, cu autogol al lui Eder Militao.

”Ne merge bine. Motivaţi, concentraţi şi gata de joc. Avem multă încredere. El Clasico este întotdeauna cel mai important meci. Pentru toţi. Şi asta pentru că există o rivalitate foarte importantă. Este un joc care ne permite să jucăm o finală şi vom face tot ce putem pentru a o juca.

În ultimele două meciuri ne-am descurcat bine împotriva Barcelonei. Am fost aproape de a câştiga ultimul meci pe Camp Nou şi de aceea s-ar putea să am sau nu aceeaşi formaţie. Vom vedea.

Este important să ai energie în acest tip de joc. Trebuie să scoţi bine mingea şi din apărare, dar trebuie să ai şi experienţă, iar acolo ne pot ajuta veteranii, dar sunt multe aspecte importante.

 

Flancul stâng este bine ocupat cu Vinicius şi de aceea nu cerem prea mult fundaşului. Pe aripa dreaptă, depinde. Dacă îl avem pe Rodrygo e bine ocupat şi dacă este şi Valverde, care joacă mai mult pe interior, îi cerem fundaşului dreapta mai multă profunzime, dar depinde şi de ce are în faţă.

Ideea este să nu înnebuneşti în căutarea unui gol pentru că poţi face asta în minutul 90. În prima manşă, am controlat bine jocul, deşi nu am avansat prea mult şi trebuie să ne îmbunătăţim, dar nu o să înnebunim. Echipa trebuie să aibă un joc complet, pentru că doar aşa ştim că vom marca goluri

Putem surprinde cu mici detalii. Este dificil pentru o echipă să schimbe sistemul atunci când se antrenează mereu cu acelaşi sistem. Deci nu recomand o schimbare. Putem surprinde cu o lovitură liberă. Cu o schimbare de sistem, putem fi şi surprinşi”, a spus Carlo Ancelotti, în cadrul unei conferinţe de presă.

FC Barcelona continuă războiul cu Javier Tebas. Catalanii îi cer demisia preşedintelui La Liga: "Barça n-a cumpărat niciodată arbitri"

Afla mai multe despre: real madridbarcelona 

viewscnt
Articole similare