Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB clarifică ce s-a întâmplat la meciul cu Sepsi! "Îmi prezint scuzele în numele celor care au devastat acolo. Să ne spună cum putem repara noi" | EXCLUSIV

FCSB clarifică ce s-a întâmplat la meciul cu Sepsi! "Îmi prezint scuzele în numele celor care au devastat acolo. Să ne spună cum putem repara noi" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a oferit primele clarificări după gestul anumitor fani de a vandaliza băile de pe stadionul din Sfântu Gheorghe. Echipa finanţată de Gigi Becali vrea să suporte costurile daunelor.

Decizia luată de FCSB după ce mai mulţi suporteri au vandalizat toaletele din stadionul lui Sepsi

FCSB a învins pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii. Meciul de la Sf Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu. Compagno a egalat după numai două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19 Florinel Coman a înscris golul prin care bucureştenii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic. 

Nu toţi suporterii echipei FCSB s-au putut bucura pe deplin. În semn de solidaritate, Gheorghe Mustaţă şi mai mulţi fani care au făcut deplasarea la Sfântu Gheorghe au rămas în afara stadionului, din cauză că aproximativ 100 de persoane nu au fost lăsate în sectorul destinat oaspeţilor, întrucât ar fi depăşit limita regulamentară. 

Se pare că acesta a fost şi motivul pentru care suporteri ai lui FCSB neidentificaţi au vandalizat toaletele noii arene din Sfântu Gheorghe, oferind câteva imagini deplorabile

La o zi distanţă, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a prezentat scuze, le-a explicat fanilor nemulţumiţi de ce nu au fost lăsaţi pe stadion şi a anunţat că Sepsi va fi contactată, pentru ca gruparea bucureşteană să suporte cheltuielile de reparaţie. 

"Îmi prezint scuzele în numele celor care au devastat acolo, care au vandalizat toaletele stadionului. Vom lua legătura cu cei de la Sepsi să ne spună cum putem repara noi daunele provocate. 

Nu mă aşteptam, pentru că am fost bine primiţi acolo. Probabil că suporterii noştri, ultraşii noştri, au fost deranjaţi că au rămas mulţi în afara stadionului, dar n-a fost o problemă pe care Sepsi o putea rezolva. Era vorba despre forţele de ordine şi responsabilul n-a putut semna aşa ceva, că Doamne fereşte se întâmpla ceva şi am înţeles. Problema n-a fost la Sepsi şi nici la observator. 

Vom suporta costurile de reparaţie, aşa e normal. Oamenii (n.r. - cei de la Sepsi) s-au comportat admirabil de câte ori mai fost acolo şi mă bucur că suporterii noştri au lăsat scandările, gluma sinistră cu afară din ţară. Oamenii (n.r. - cei de la Sepis) sunt români şi s-au comportat exact ca nişte români, foarte bine cu noi", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport

Foto: Sport.ro

 

Afla mai multe despre: sepsi fcsbbaia distrusa sepsi fcsbsuportei fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare