Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vor veni dorind răzbunare”. Xavi o vede pe Real Madrid favorită în El Clasico: ”Sper că Nou Camp va fi ca o oală sub presiune”

”Vor veni dorind răzbunare”. Xavi o vede pe Real Madrid favorită în El Clasico: ”Sper că Nou Camp va fi ca o oală sub presiune”

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (44 de ani) a prefaţat duelul dintre Barcelona şi Real Madrid, care se vor întâlni într-un nou El Clasico tensionat, de care depinde întregul final al sezonul de ambele părţi.

Barcelona şi Real Madrid îşi vor da piept într-un nou Clasico incitant, de această dată în manşa retur a semifinalelor din Cupa Regelui.

În tur, catalanii s-au impus la limită, datorită unui autogol al fundaşului madrilenilor, Militao.

Va fi a cincea confruntare din acest sezon dintre cele două mari rivale tradiţionale. Real a câştigat partida din tur (3-1), dar Barca şi-a adjudecat următoarele trei duelului: în Supercupa Spaniei (3-1), în turul din Cupă (1-0) şi în returul din La Liga (2-1).

”Vor veni dorind răzbunare”. Xavi a prefaţat Barcelona - Real Madrid, din Cupa Regelui: ”Sper că Nou Camp va fi ca o oală sub presiune”

La conferinţa de presă premergătoare acestui ultim El Clasico al sezonului, Xavi a subliniat că Real Madrid este favorită pentru calificarea în finală.

De asemenea, antrenorul Barcei a explicat presiunea este mai mare pe Real, deoarece madrilenii au experienţă mai mare în câştigarea trofeelor decât formaţia catalană.

”Madridul oricând ne poate învinge atât pe noi, cât şi pe orice alt rival. Real Madrid continuă să fie favorită. Ei sunt obişnuiţi să revină şi au experienţă în asta.

Nu au pierdut o calificare în dublă manşă de mult timp. Ei sunt actualii campioni europeni, de aceea am spus că sunt favoriţi. Presiunea este mai mult a lor decât a noastră.

Ne este foame, da, sunt mulţi dintre jucătorii noştri a căror Supercupă a fost primul lor titlu. A câştiga de trei ori în El Clasico nu înseamnă nimic, poate fi un motiv de încredere pentru noi, dar pentru ei este mai mult spirit de răzbunare.

Madridul concurează mereu şi cu atât mai mult împotriva Barcelonei. Nu va fi uşor. Îmi imaginez un joc dificil. Vor veni dorind răzbunare. Sper că stadionul Camp Nou va fi ca o oală sub presiune”, a declarat Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

Ultimul El Clasico al acestui sezon va avea loc miercuri, 5 aprilie, de la ora 22:00, pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: xavibarcelona real madridel clasico 

viewscnt
Articole similare