Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am să vă spun cinstit, m-a surprins”. Anghel Iordănescu a vorbit cu Edi despre posibila plecare de la echipa naţională | EXCLUSIV

”Am să vă spun cinstit, m-a surprins”. Anghel Iordănescu a vorbit cu Edi despre posibila plecare de la echipa naţională | EXCLUSIV
Comentarii

Atacat din toate părţile pe parcursul scurtului său mandat la echipa naţională, Edi Iordănescu (44 de ani) încă nu s-a dat bătut, dar tatăl său a recunoscut că a discutat cu acesta despre posibila plecare de pe banca tehnică a României.

Din pricina discursurilor de la conferinţe de presă, eşecului răsunător din Nations League şi selecţiilor atipice făcute până acum, Edi Iordănescu a fost atacat pe tot parcursul mandatului său la echipa naţională.

Deşi au trecut doar un an şi câteva luni de la numirea sa în funcţie, selecţionerul a fost îndemnat de mai multe ori să îşi dea demisia şi să plece de pe banca tehnică a României.

”Am să vă spun cinstit, m-a surprins”

Iordănescu jr. chiar s-a sfătuit cu tatăl său pe această temă, a dezvăluit fostul selecţioner al României, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Anghel Iordănescu a divulgat discuţiile avute cu fiul său şi a recunoscut că a fost surpins de determinarea acestuia de a reuşi şi modul în care şi-a asumat toate consecinţele postului.

Aşadar, cât timp dispune de susţinerea conducerii FRF, se pare că Edi Iordănescu este decis să rămâne pe banca tehnică a echipei naţionale.

Anghel Iordănescu a vorbit cu Edi despre posibila plecare de la echipa naţională

”(n.r. l-aţi simţit pe Edi că ar vrea să plece de la naţională?) Am să vă spun cinstit, m-a surprins că am văzut că e hotărât, m-a surprins că am văzut că este responsabil prin masurile şi deciziile pe care le-a luat, şi-a asumat responsabilitatea.

Îmi spunea, <<cu riscul că atrag critici şi că voi da naştere polemicilor, îmi asum acest lucru şi merg mai departe>>. E un semnal pe care ar trebui să îl perceapă toată lumea.

Am avut câteva discuţii pe această temă şi îi spuneam că selecţionerul e cel mai expus, reprezintă ţara şi toţi sunt avizaţi să îşi dea cu părerea. Toţi cred că ar face cea mai bună selecţie şi că ar alcătui cel mai bun prim 11.

I-am dat câteva exemple cu mine însumi, îi dădeam exemple că am fost desfiinţat, am fost terfelit şi în momentele cele mai bune ale naţionalei, i-am dat exemplul lui Răzvan Lucescu, care a avut susţinere, presă bună, şi el a fost desfiinţat când a plecat.

El era hotărât, pregătit, a venit dupa experienţa FCSB, care l-a întărit, şi pot să spun că dacă la FCSB nu a avut susţinerea patronului, din fericire pentru el, la FRF a avut susţinerea conducerii federaţiei”, a declarat Anghel Iordănescu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare