Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Prea încrezător”. Discursul lui Edi Iordănescu nu a fost pe placul lui Basarab Panduru: ”Are aceeaşi faţă” | EXCLUSIV

”Prea încrezător”. Discursul lui Edi Iordănescu nu a fost pe placul lui Basarab Panduru: ”Are aceeaşi faţă” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa României a învins, marţi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (2-0), selecţionata Belarusului, în al doilea meci din preliminariile Euro-2024.

”Prea încrezător”. Reacţia lui Panduru după ce a auzit discursul lui Edi Iordănescu. Nu l-a convins: ”Are aceeaşi faţă” | EXCLUSIV 

Au marcat Stanciu '17 şi Burcă '19, pentru România, respectiv Marozau (86) pentru Belarus. Nicolae Stanciu a deschis scorul din lovitură liberă în minutul 17.

Scorul a fost majorat de Andrei Burcă, marcator al primului gol pentru naţională, în minutul 19, din pasa lui Răzvan Marin. În minutul 86, Marozau a redus din diferenţă pentru Belarus, golul fiind acordat după verificarea VAR.

Basarab Panduru a urmărit conferinţa de presă a selecţionerului după victoria cu Belarus şi nu s-a arătat prea convins de vorbele lui Iordănescu Jr. 

”Prea încrezător. Nu ştiu dacă i-am luat deja de proşti pe toţi, în afara de Elveţia. În iunie şi septembrie, ca să rezolvăm problema trebuie să facem măcar 9 puncte. Cam atât, a încercat să fie şi atent la ce răspunde. A avut aceeaşi faţă de la început pana la sfârşit chiar dacă nu i-a convenit una sau două întrebări. Nu va răspunde la provocări, asta e bine. E bine să îşi vadă de treaba lui”, a declarat Panduru la Orange Sport.

Ce a spus Edi după România - Belarus:

"Le mulţumesc celor din Andorra, am obţinut o victorie importantă, aveam şase puncte. Jocul nostru a fost superior rezultatului, am avut o primă repriză foarte bună, am avut chiar şanse să facem de 3-0. Din păcate, nu ştim să omorâm jocul, dacă marcam şi de 3-0, altfel era jocul.

Am legat şase puncte pentru prima dată după doi ani. Dacă reuşeam să fim mai pragmatici, atunci m-aş fi declarat 100% fericit. Rămânem cu punctele, dar la joc mai avem de lucrat. Rezultatele ne dau încredere, prindem curaj. Vedem ce a reuşit Andorra, dacă făceam noi egal acasă cu Andorra, probabil eram linşaţi.

Am şi zis că nu mai sunt echipe mici, mă gândesc şi la Moldova, pe care am bătut-o cu 5-0, cu cea mai tânără echipă din istoria României, iar acum Moldova a făcut egal cu Cehia, Cehia care venea după victoria cu Polonia. Şi atunci mulţi spuneau că am câştigat, pentru că am avut un adversar modest.

Hai să fim mai aproape de naţionala României dacă vrem să mergem la un turneu final. Foştii jucători cu performanţe ar trebui să sprijine mai mult aceşti jucători. Chiar îi rog să vină mai aproape de naţionala României, băieţii ştiu că s-ar bucura şi chiar cred că ar fi nevoie.

Eu m-am obişnuit să fiu contestat, după ce termin mandatul, dacă stă cineva lângă mine şi mă înjura chiar nu mai am nicio problemă. În schimb, băieţii au nevoie de susţinere" , a declarat Edward Iordănescu.

Denis Alibec cere mai multă susţinere pentru naţionala României: ”Nimeni nu are încredere în noi”

Afla mai multe despre: edi iordănescubasarab panduru 

viewscnt
Articole similare