Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rotariu prezice că Superliga va avea o nouă campioană după cinci ani! Echipa care ar urma să încheie supremaţia CFR-ului: ”E favorită”

Rotariu prezice că Superliga va avea o nouă campioană după cinci ani! Echipa care ar urma să încheie supremaţia CFR-ului: ”E favorită”

Superliga

Comentarii

Cu opt etape rămase din această ediţie a play-off-ului, lupta pentru câştigarea Superligii este în continuare mai strânsă ca oricând, iar Iosif Rotariu este de părere că, după cinci ani în care a dominat campionatul nostru, CFR Cluj nu va mai cuceri titlul.

După a doua rundă a play-off-ului Superligii, distanţa dintre liderul Farul şi ocupanta locului trei, FCSB, s-a redus la trei puncte, roş-albaştrii fiind şi la doar un punct de campioana CFR.

Universitatea Craiova şi Rapid sunt ceva mai în urmă de echipa pregătită de Gică Hagi, la şapte, respectiv opt lungimi, dar lupta la titlu tot se dă între cel puţin trei echipe.

”E o luptă interesantă, mai echilibrată ca niciodată”

După cinci sezoane la rând în care a câştigat campionatul fără să i se opună prea mare rezistenţă, CFR Cluj nu mai este văzută ca favorita la titlu.

Dănuţ Lupu a afirmat că Farul are prima şansă, atât timp cât Alibec este menţinut în formă, iar Iosif Rotariu pare a fi de acord cu fostul ”tricolor”.

Şeful departamentului de scouting al Poli Timişoara a analizat lupta la titlu şi a dezvăluit că îi vede pe Gică Hagi şi jucătorii săi favoriţi, datoritîă jocului prestat în acest sezon.

Unchiul lui Dorin Rotariu a afirmat că trei echipe se vor afla în luptă, CFR, Farul şi FCSB, dar a punctat că, deşi au atuurile lor, campioana şi vicecampioana tot nu pleacă cu prima şansă.

Rotariu prezice că Superliga va avea o nouă campioană după cinci ani

E o luptă interesantă, mai echilibrată ca niciodată. Mi-aş fi dorit doar două echipe care să aibă lot valoros şi să se bată la titlu. Doar aşa puteam vedea o echipă care să facă faţă în Liga Campionilor.  

Pe Farul o văd favorită, dacă ne luăm după clasament şi joc. Ca tradiţie şi experienţă, CFR stă cel mai bine. FCSB este în căutări, deşi are cel mai valoros lot. Dar nu o văd la fel de pregătită ca Farul şi CFR în lupta la titlu”, a declarat Iosif Rotariu.

În următoarea etapă a Superligii, un derby cu o mare importanţă în calculele pentru titlu va avea loc, cel dintre CFR Cluj şi FCSB.

Partida se va juca duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare