Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cui îi dedică Andrea Compagno fiecare gol pe care îl marchează: ”A făcut sacrificii pentru mine” | EXCLUSIV

Cui îi dedică Andrea Compagno fiecare gol pe care îl marchează: ”A făcut sacrificii pentru mine” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, Andrea Compagno (26 de ani) a vorbit despre gesturile pe care le face după marchează şi a dezvăluit că toate golurile marcate le dedică aceleaiaşi persoane, partenerei sale, Helenia Sole, care îi este alături de şapte ani.

Ajuns în România în 2020, la U Craiova 1948, după doi ani petrecuţi la Tre Fiori, în San Marino, Andrea Compagno a reuşit să depăşească toate aşteptările la noi în ţară.

În prezent golgheterul Superligii, cu 17 goluri în 27 de apariţii, atacantul italian, care nu a evoluat mai sus de Serie D în ţara natală, a reuşit să ajungă chiar şi în vizorul lui Roberto Mancini.

”Ştie câte sacrificii am făcut”

Ascensiunea asta a fost una surprinzătoare şi dă dovadă că, prin muncă, aproape orice vis poate fi împlinit. Dar Compagno a beneficiat şi de susţinere pe parcursul drumului său.

Atacantul de 26 de ani formează din 2016 un cuplu cu Helenia Sole, aceasta fiindu-i alături încă dinainte ca acesta să plece din Italia, dar şi în fiecare nouă aventură de atunci.

Într-un interviu pentru Orange Sport, atacantul a fost întrebat despre gesturile făcute după goluri, iar acesta a dezvăluit că îi dedică fiecare reuşită partenerei sale, prezentă în tribune la toate meciurile de pe teren propriu ale FCSB.

Italianul consideră că Helenia este părtaşă la succesul, deoarce i-a fost alături chiar şi în cele mai grele momente, când îşi căuta angajamente prin ligile inferioare ale Italiei, şi îi este şi în continuare.

Cui îi dedică Andrea Compagno fiecare gol pe care îl marchează

Când sunt acasă... pentru iubita mea, care e în tribuna şi e mereu lângă mine. Ea ştie foarte bine cum e... pentu mine, nu e doar o oră şi jumătate în fiecare zi.

Când nu îmi merge bine, şi acasă sunt puţin supărat, mereu am fost aşa. Pentru mine, nu s-a oprit niciodată la o oră jumătate pe teren, eu încerc să mănânc bine, să dorm bine, să fac antrenenamente puţin acasă sau la sală.

Ea ştie câte sacrificii am făcut, pentru că şi ea a făcut cu mine şi fiecare gol îl dedic ei”, a dezvăluit Andrea Compagno, pentru Orange Sport.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: andrea compagno 

viewscnt
Articole similare