Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Două lovituri uriaşe la FCSB chiar înaintea derby-ului cu CFR. Becali, în extaz în cursa pentru titlu

Două lovituri uriaşe la FCSB chiar înaintea derby-ului cu CFR. Becali, în extaz în cursa pentru titlu

FCSB

Comentarii

FCSB a revenit în cursa pentru titlu, în urma etapei de săptămâna trecută, iar acum fanii roş-albaştrilor visează din nou la câştigarea campionatului.

FCSB a profitat de remizele făcute de primele două clasate, Farul şi CFR Cluj, cu Rapid, respectiv cu Universitatea Craiova, iar acum a venit la trei puncte în spatele liderului condus de Gheorghe Hagi. Astfel, cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului, fanii vicecampioanei României speră din nou la titlul mult aşteptat încă din 2015.

În urmă cu opt ani, cu Constantin Gâlcă pe banca tehnică, FCSB a făcut legea în competiţiile interne şi s-a impus în campionat, în Cupa României şi în Cupa Ligii. Deşi a cucerit toate cele trei trofee, Gâlcă a fost îndepărtat de pe banca tehnică, iar în locul său a fost adus Mirel Rădoi, care s-a despărţit rapid de roş-albaştri în urma unui conflict cu patronul Gigi Becali.

Două lovituri uriaşe la FCSB chiar înaintea derby-ului cu CFR. Becali, în extaz în cursa pentru titlu

Acum, odată cu venirea lui Elias Charalambous la conducerea echipei, FCSB are şanse reale la titlu şi depinde doar de propriile rezultate. Pentru vicecampioana României urmează duelul cu CFR Cluj, iar antrenorul cipriot a primit şi două veşti bune.

După ce l-a pierdut pe Adrian Şut, în urma meciului câştigat la Sepsi, scor 2-1, Charalambous îi va avea din nou înapoi pe Octavian Popescu şi pe Billel Omrani pentru deplasarea de la Cluj. Mijlocaşul de 20 de ani s-a accidentat la echipa naţională a României, însă în această săptămână s-a recuperat la baza de pregătire de la Berceni pentru a putea fi prezent în meciul de duminică împotriva CFR-ului.

În schimb, Omrani n-a mai evoluat pentru FCSB de la începutul lunii martie, din meciul câştigat clar de FCSB, scor 4-1, cu Petrolul, însă atacantul francez este recuperat complet şi poate fi folosit în duelul cu fosta sa echipă.

CFR Cluj - FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare