Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Rashford, omul de trei puncte al lui Manchester United cu Brentford. Newcastle, cinci goluri în poarta lui West Ham

VIDEO | Rashford, omul de trei puncte al lui Manchester United cu Brentford. Newcastle, cinci goluri în poarta lui West Ham

Premier League

Comentarii

Marcus Rashford a fost omul care a adus trei puncte vitale pentru Manchester United în lupta pentru Top 4. Newcastle nu a stat mult la discuţii la Londra cu West Ham şi i-a umplut poarta cu cinci goluri.

Manchester United - Brentford 1-0

Manchester United a învins-o la limită pe Brentford, scor 1-0, într-o restanţă din etapa a 25-a din Premier League.

Golul de trei puncte a fost marcat de ”omul casei”, Marcus Rashford, în minutul 27.

Rashford este cel mai bun marcator din Premier League după Cupa Mondială. A înscris de 11 ori din decembrie şi până acum.

De Gea a avut şi el un mare merit pentru succesul trupei lui Ten Hag. S-a opus la ocazia lui Schade, iar Manchester United - Brentford s-a încheiat 1 la 0.

Diavolii s-au revanşat parţial, după ce au pierdut în tur cu 0 la 4, şi astfel obţin prima victorie în campionat după trei etape în care au reuşit doar un punct şi nu au marcat niciun gol.

În clasamentul din Premier League, Manchester United a acumulat 53 de puncte şi a urcat pe locul 4, ultimul care asigură prezenţa în Champions League.

West Ham - Newcastle 1-5

Newcastle United a făcut instrucţie la Londra cu West Ham, pe care a învins-o cu scorul de 5-1, într-o restanţă din etapa a şaptea din Premier League.

Golurile ”coţofenelor” au fost marcate de Wilson (6, 46), Joelinton (13, 90) şi Isak (82), în timp ce pentru ”ciocănari” a reuşit să mai reducă din diferenţă, la un moment dat, Zouma (40).

Meciul a început cu o mare ocazie a ciocănarilor. Guimaraes a fost aproape să-şi dea autogol în secunda 38.

Coţofenele au replicat imediat. Wilson a punctat pentru a 10-a oară împotriva lui West Ham.

Joelinton a marcat şi el, iar Newcastle avea 2 la 0 după 13 minute. Zouma a reaprins speranţele londonezilor înainte de pauză.

În partea secundă a început festivalul gafelor în apărarea lui West Ham.

Mai întâi Aguerd i-a permis lui Wilson să facă dubla. Apoi Fabianski i-a făcut cadoul golul lui Isak, jucător intrat pe teren după pauză.

Joelinton a stabilit scorul final, West Ham Newcastle 1 la 5.

A fost al patrulea succes la rând în campionat pentru trupa lui Eddie Howe, care îşi menţine poziţia a 3-a în clasament, cu 53 de puncte.

Afla mai multe despre: premier leaguemanchester unitednewcastle 

viewscnt
Articole similare