Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liverpool s-a interesat de un jucător român din Italia: ”Nu este nimic exclus”. Ar fi avut o ofertă de 25 de milioane de euro

Liverpool s-a interesat de un jucător român din Italia: ”Nu este nimic exclus”. Ar fi avut o ofertă de 25 de milioane de euro

Stranieri

Comentarii

Florin Manea susţine că Liverpool s-a interesat de un fotbalist român care joacă în Italia.

În vârstă de 21 de ani, Radu Drăguşin este unul dintre jucătorii români în care suporterii naţionalei îşi pun mari speranţe.

Fundaşul lui Genoa - Serie B - traversează o formă excelentă şi Florin Manea - impresarul său - spune că este în atenţia mai multor echipe.

Florin Manea spune că Liverpool s-a interesat de Radu Drăguşin

Radu Drăguşin a plecat din România când încă era un copil şi s-a format la juniorii lui Juventus Torino. De altfel, a şi strâns patru apariţii în tricoul ”Bătrânei Doamne”.

Însă, la începutul acestui sezon, el a fost vândut de Juventus la Genoa, contra a 5,5 milioane de euro.

În Serie B, Radu Drăguşin şi-a continuat ascensiunea şi a intrat în grupul jucătorilor importanţi de la Genoa - echipa cu cea mai bună apărare din liga a doua a Italiei.

Evoluţiile bune au fost remarcate şi de scouterii unor cluburi mult mai importante din Europa. Florin Manea susţine că inclusiv Liverpool a întrebat de el:

”Sunt multe cluburi din Anglia care mă sună şi se interesează de el. Şi mulţi scouteri de la Liverpool m-au sunat şi mi-au spus de el că este interesant.

De aici până a se face un transfer e cale lungă. Sunt alte echipe care sunt mai interesate, iar discuţiile sunt mai avansate decât la Liverpool.

Nu e nimic exclus, pentru că şi la Liverpool se schimbă generaţia. Este cotat unul dintre cei mai promiţători fundaşi din lume la vârsta lui”, a spus Florin Manea pentru as.ro.

Genoa ar fi avut o ofertă de 25 de milioane de euro pentru Radu Drăguşin: ”Se poate transfera cu peste 40 de milioane de euro”

Tot Florin Manea susţine că Genoa a avut pentru Radu Drăguşin o ofertă de aproximativ 20-25 de milioane de euro, dar n-a vrut să-l vândă.

Pariul lui Florin Manea este că Radu Drăguşin va fi transferat cu peste 40 de milioane de euro şi ar deveni astfel cel mai scump fotbalist român din istorie.

”Că va fi anul ăsta sau că va fi anul viitor, eu fac o previziune că va juca în TOP 5 în Anglia. A fost o ofertă, să zicem, nu pot să dau nume, undeva la 20-25 de milioane de euro şi a fost refuzată.

Eu cred că va fi transferul cel mai mare din istoria României. Radu, dacă va rămâne în Serie A un an, se poate transfera cu o sumă de peste 40 de milioane de euro”, a mai spus Florin Manea.

În acest sezon, Radu Drăguşin a jucat în toate cele 31 de meciuri jucate de Genoa în Serie B. Internaţionalul român are şi 3 goluri marcate.

Afla mai multe despre: florin manea 

viewscnt
Articole similare