Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali, ofertă ULUITOARE pentru un mare antrenor român: "Vii să mă ajuţi?". A luat titluri cu rivalele FCSB-ului şi a fost sunat de patronul roş-albaştrilor

Becali, ofertă ULUITOARE pentru un mare antrenor român: "Vii să mă ajuţi?". A luat titluri cu rivalele FCSB-ului şi a fost sunat de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB n-a mai luat titlul în fotbalul românesc din 2015, însă acum, odată cu venirea lui Elias Charalambous, Gigi Becali speră din nou că echipa sa se poate impune în Superligă.

Constantin Gâlcă este ultimul antrenor care a câştigat campionatul alături de FCSB. La opt ani distanţă, fanii echipei visează din nou la titlu în Superligă, roş-albaştrii fiind acum la trei puncte în spatele liderului Farul Constanţa, cu opt etape rămase de disputat până la finalul sezonului.

Cum echipa sa a uitat să mai câştige campionatul, Gigi Becali a încercat să aducă pe banca tehnică şi antrenori cu mare experienţă. Unul dintre ei a fost chiar Ioan Andone, care a cucerit titluri alături de Dinamo şi de CFR Cluj.

Becali, ofertă pentru un mare antrenor român: "Vii să mă ajuţi?". A luat titluri cu rivalele FCSB-ului şi a fost sunat de patronul roş-albaştrilor

"El mi-a spus: <<Vii să mă ajuţi la Steaua?>>. Asta se întâmpla în urmă cu vreo 4-5 ani, cred. Înainte să fiu la Voluntari. Şi îmi spune după aia, nu trec 30 de secunde: <<Nu te pun, mă, eşti prea dinamovist!>>. Serios mi-a spus. 

I-am spus să se mai gândească, dar tot el şi-a răspuns după aia. Puteam să lucrez cu Gigi Becali, sigur. Foarte simplu. Cum au lucrat Hagi, Piţurcă, Olăroiu, foarte simplu. Lucrurile sunt simple: nu îmi făcea echipa” , a declarat Ioan Andone pentru fanatik.ro.

În vârstă de 63 de ani, Ioan Andone a câştigat opt trofee în cariera sa de antrenor. Pe banca tehnică a echipei din Ştefan cel Mare, Andone a câştigat de trei ori Cupa, o dată Supercupa României şi o dată titlul, iar alături de CFR Cluj, antrenorul s-a impus de două ori în Superligă şi o dată în Cupa României.

Afla mai multe despre: becalifcsb 

viewscnt
Articole similare