Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Surpriză totală în fotbalul mondial. Plecarea lui Messi de la PSG e iminentă. Ce ofertă halucinantă a primit starul argentinian

Surpriză totală în fotbalul mondial. Plecarea lui Messi de la PSG e iminentă. Ce ofertă halucinantă a primit starul argentinian

Lionel Messi

Comentarii

Plecarea lui Lionel Messi de la Paris Saint-Germain la sfârşitul contractului, în iunie, este iminentă, a indicat marţi o sursă apropiată clubului, scrie AFP.

"Nu este nimic sigur, dar s-a schimbat total dinamica, PSG renunţând şi ea uşor la ideea de a reînnoi contractul cu argentinianul", a indicat sursa.

Messi, care va împlini 36 de ani în iunie, a semnat cu PSG în vara lui 2021.

Atitudinea suporterilor, care l-au fluierat duminică seară pe starul argentinian în timpul meciului pierdut acasă cu Olympique Lyon (1-0), a schimbat complet situaţia prelungirii înţelegerii, potrivit acestei surse, deşi la revenirea triumfală a lui Messi de la Mondialul câştigat în Qatar, situaţia era cu totul alta.

În 67 de meciuri în tricoul parizian, Messi a marcat 29 de goluri şi a oferit 32 de pase decisive. După un prim sezon oscilant, argentinianul a început perfect stagiunea 2022/23 până la Cupa Mondială din Qatar.

În plus, Messi vrea să plece de la PSG, fiind tentat şi de revenirea la clubul unde a scris istorie, FC Barcelona. În plus, pe lângă interesul catalanilor, starul argentinian este ademenit acum cu o ofertă halucinantă de Al Hilal pentru a evolua în campionatul Arabiei Saudite împotriva lui Cristiano Ronaldo.

Conform celebrului jurnalist Fabrizio Romano, Lionel Messi a primit o ofertă greu de refuzat din partea clubului saudit, care a pregătit un salariu anual de 400 de milioane de euro pentru starul PSG-ului.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare