Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Revenire şoc la Chelsea! Antrenorul dat afară de londonezi, prezent în tribune la meciul cu Liverpool, ar fi ”aproape” de a semna contractul

BREAKING | Revenire şoc la Chelsea! Antrenorul dat afară de londonezi, prezent în tribune la meciul cu Liverpool, ar fi ”aproape” de a semna contractul

Chelsea

Comentarii

Cu Luis Enrique şi Julian Naglesmann interesaţi să se alăture clubului de abia în vară, Chelsea a decis să urmeze altă pistă şi ar fi aproape de numirea unui fost antrenor, dat afară de Roman Abramovic, pe banca tehnică a echipei.

La nici şapte luni de când a scos o sumă importantă de bani din buzunar pentru a îl da afară pe Thomas Tuchel şi a îl aduce pe Graham Potter la club, Todd Boehly a decis să facă o nouă ”mutare”.

De această dată, noul patron al lui Chelsea a scos şi mai mulţi bani din buzunar pentru a îl demite pe antrenorul ”furat” de la Brighton, din pricina prestaţiilor dezastruoase din mandatul său.

”Chelsea e foarte aproape de a îl numi”

Clubul londonez caută acum cu disperare un nou tehnician, iar Fabrizio Romano a făcut un anunţ de ultimă oră, dezvăluind că o revenire şoc ar fi foarte aproape de a se produce.

Conform acestuia, dar şi lui David Ornstein, jurnalist la The Athletic, Frank Lampard ar fi foarte aproape de a ajunge la un acord cu echipa sa de suflet.

Tehnicianul de 44 de ani ar urma să revină pe Stamford Bridge ca interimar, în timp ce şefii lui Chelsea continuă negocierile cu Julian Nagelsmann şi Luis Enrique, pentru o venire în vară.

Revenire şoc pe Stamford Bridge

Chelsea este în discuţii concrete cu Frank Lampard pentru a deveni antrenor interimar până la finalul sezonului. Discuţiile cu Julian Nagelsmann şi Luis Enrique continuă pentru un proiect în viitor.

Lampard, sută la sută pregătit să accepte postul. Aprobarea finală aparţine board-ului”, se arată în mesajul postat de Fabrizio Romano, pe contul oficial de Twitter.

Chelsea este aproape de a îl numi pe Frank Lampard antrenor interimar până la finalul acestui sezon. Propunerea făcută l-ar vedea pe tehnicianul de 44 de ani instalat imediat, în timp ce căutările extensive pentru un nou principal permanent vor continua în fundal”, a notat şi David Ornstein.

Golgheterul all-time al lui Chelsea, cu 211 goluri în 648 de meciuri, alături de 145 de pase decisive, Frank Lampard a mai avut un mandat pe banca tehnică a lui Chelsea, în perioada 2019-2021.

Din păcate pentru acesta, succesul său ca jucător pe Stamford Bridge nu a fost replicat ca antrenor, cel puţin până acum, acesta fiind înlocuit de Thomas Tuchel cu patru luni înainte ca ”albaştrii” să câştige a doua Ligă a Campionilor din istoria clubului.

Afla mai multe despre: chelsea 

viewscnt
Articole similare