Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am visat frumos”. Măldărăşanu şi-a dezvăluit regretul după eliminarea din Cupa României: ”Vedeam o luminiţă la capătul tunelului”

”Am visat frumos”. Măldărăşanu şi-a dezvăluit regretul după eliminarea din Cupa României: ”Vedeam o luminiţă la capătul tunelului”

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt a fost eliminată de U Cluj din Cupa României, în sferturile de finală ale competiţiei, scor 1-2. În urma partidei, Marius Măldărăşanu (47 de ani) a tras concluziile pentru echipa sa, dezvăluind regretul său în urma înfrângerii suferite cu ”şepcile roşii”.

Hermannstadt a fost la un pas de careul de aşi al Cupei României, dar a fost eliminată în sferturile de finală ale competiţiei, de U Cluj, în urma unui meci încheiat 1-2.

Sibienii au condus, dar au scăpat avantajul printre degete, Alexandru Chicpiu şi Mamadou Thiam reuşind să întoarcă scorul în favoarea echipei pregătite de Ioan Ovidiu Sabău.

”Am visat frumos”

În urma confruntării, prezent la flash-interviu, Marius Măldărăşanu a recunoscut că a fost dezamăgit de eliminarea echipei sale, mai ales că jocul nu i s-a părut neapărat slab.

Antrenorul lui Hermannstadt a recunoscut că regretă că nu a mai avansat în competiţie, fiind de părere că ar fi avut o şansă la trofeu în acest sezon.

Măldărăşanu şi-a dezvăluit regretul după eliminarea din Cupa României

Un meci cum ne aşteptam, echilibrat, două echipe care se cunosc foarte bine, cu o primă repriză în care nu ne-au pus probleme. Ştiam că îi vom domina la faze fixe, nu aveau talie, aşa am şi marcat.

Din păcate, repriza a doua, două situaţii bune ale lor, că nu pot să le zic ocazii, Chipciu are o execuţie bună, apoi o greşeală, Thiam a profitat şi a marcat.

Decizii poate greşite, sunt momente în care am gestionat fazele respective cum nu trebuie. Am visat frumos, ne-am dorit cu toţii, şi jucătorii, şi noi, ca antrenori.

Ne dorim să câştigăm trofee, sunt astfel de situaţii de care poţi să profiţi, vedeam o luminiţă la capătul tunelului, puteam fi şi noi ca Sepsi sau Voluntari.

Mergem înainte, puteam face o performanţă, acum ne rămâne doar campionatul şi obiectivul principal, menţinerea în Superligă.

Ştiam că indiferent ce formulă ar introduce au jucători mobili, cu calitate tehnică. Dar s-au făcut multe greşeli la pase, se văd uzura, oboseala.

Într-adevăr. îmi doresc o posesie mai bună, însă puteam scoate mai mult din meciul ăsta. Trebuie să ne refacem rapid, va trebui să gestionăm lucrurile astea, să joci la trei zile, ăsta e fotbalul.

Trebuie doar să te refaci, să ai puţină prospeţime. Sunt un antrenor care 99% îi încurajează, 1% îi ceartă. Şi-au dorit...

O înfrângere care doare, dar trebuie să trecem peste, nu avem timp să ne lamentăm sau să plângem prea mult”, a spus Marius Măldărăşanu, după înfrângerea cu U Cluj.

În următoarea rundă, formaţia pregătită de Ioan Ovidiu Sabău o va înfrunta pe UTA Arad.

Afla mai multe despre: marius măldărăşanu 

viewscnt
Articole similare