Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dănuţ Lupu a dat verdictul în cazul luptei la titlu! Ce şanse îi dă Farului la câştigarea Superligii, după conflictul cu Hagi: ”Trebuie să recunoaştem”

Dănuţ Lupu a dat verdictul în cazul luptei la titlu! Ce şanse îi dă Farului la câştigarea Superligii, după conflictul cu Hagi: ”Trebuie să recunoaştem”

Superliga

Comentarii

Cu opt etape rămase din acest sezon al Superligii, cel puţin trei echipe, dacă nu chiar cinci, speră că vor reuşi să câştige campionatul la finalul play-off-ului. Dănuţ Lupu a dat verdictul în cazul luptei la titlu, dezvăluind că o vede pe Farul Constanţa marea favorită, dar cu o condiţie.

Rezultatele din a doua etapă a play-off-ului i-au permis FCSB-ului să revină la trei puncte de Farul şi doar unul de CFR, reuşind să se desprindă la patru, respectiv cinci puncte de Universitatea Craiova şi Rapid.

Roş-albaştrii au mari speranţe că vor cuceri titlul în acest sezon, la fel ca jucătorii pregătiţi de Gică Hagi şi Dan Petrescu, iar chiar şi oltenii şi giuleştenii pot visa la trofeu.

”Trebuie să recunoaştem”

În cele opt etape rămase din play-off, orice se poate întâmple, posibile momente decisive urmând să aibă loc în absolut fiecare rundă până la final, în cel mai strâns sfârşit de stagiune de până acum.

În ciuda distanţei mici, Dănuţ Lupu o vede pe Farul Constanţa marea favorită la titlu, atât timp cât Gică Hagi reuşeşte să îl menţină pe Denis Alibec în forma în care se află.

După ce s-a certat cu ”Regele” pe parcursul ultimilor săptămâni, Lupu l-a lăudat acesta pentru impactul pe care a reuşit să îl aibă asupra lui Alibec, care a renăscut la Ovidiu.

Dănuţ Lupu a dat verdictul în cazul luptei la titlu

Eu cred totuşi că dacă Hagi va reuşi să-l ţină pe Alibec în forma asta, Farul câştigă campionatul liniştit. Trebuie să recunoaştem că ceea ce a făcut Gică din Alibec anul ăsta…

Eu sunt omul... când faci un lucru bun, trebuie să fii lăudat. E normal să fii lăudat. Nimeni nu a reuşit în România ce a reuşit Gică Hagi cu Alibec. Atâta determinare să facă alunecări, să alerge. Doamne!

Dacă îmi spunea cineva acum doi ani că Alibec o să ajungă în situaţia asta nu credeam. Uite totuşi că a reuşit”, a declarat Dănuţ Lupu, pentru Fanatik.

În 26 de partide disputate în tricoul Farului în acest sezon, toate venite în Superligă, Denis Alibec a reuşit să marcheze 11 goluri şi să ofere cinci pase decisive.

Doar Andrea Compago, cu 17 reuşite, şi Marko Dugandzic, cu 16, se află în faţa sa în clasamentul golgheterilor.

Afla mai multe despre: dănuţ lupu 

viewscnt
Articole similare