Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi-a zis că nu îi vine să creadă ce amatorism există în comportamentul lor”. Un fost campion mondial, şocat de gestul făcut de FRF

”Mi-a zis că nu îi vine să creadă ce amatorism există în comportamentul lor”. Un fost campion mondial, şocat de gestul făcut de FRF

FRF

Comentarii

În prezent directorul academiei lui Arsenal, echipa pe care a reprezentat-o ultimii şapte ani ai carierei, Per Mertesacker (38 de ani) a fost implicat în scandalul dintre Cătălin Cîrjan (20 de ani) şi FRF şi i-ar fi mărturisit jucătorului că a fost şocat de ”amatorismul” din comportamentul celor de la federaţie.

În urma pauzei pentru meciurile echipelor naţionale, Cătălin Cîrjan a oferit un interviu exploziv, prin care a explicat care ar fi fost, de fapt, situaţia din jurul convocării sale la echipa naţională.

Jucătorul lui Arsenal a oferit şi dovezi prin care să îşi apere spusele, imagini care arătau că fotbalistul fusese într-adevăr convocat la U21, înainte ca cei de la FRF să se sucească.

”Mi-a zis că nu îi vine să creadă ce amatorism există în comportamentul FRF”

Cîrjan a fost acuzat că minte în legătură cu acuzaţiile lansate la adresa celor de la federaţie, dar jucătorul s-a menţinut pe poziţie, iar cei de la club îi dau dreptate.

În interviul acordat în urmă cu o săptămână, jucătorul de 20 de ani dezvăluia şi reacţia avută de directorul academiei lui Arsenal, în urma ”încurcăturii” cu convocarea.

Per Mertesacker i-ar fi transmis lui Cîrjan că este şocat de amatorismul de care au dat dovadă cei de la FRF, iar oamenii din club chiar i-au oferit fotbalistului posibilitatea de a oferi un răspuns oficial.

Per Mertesacker, şocat de gestul făcut de Federaţia Română de Fotbal

Am vorbit cu familia şi cu agentul meu, am hotarât împreună să respectăm decizia federaţiei şi să ne vedem de treabă. Între timp, au fost declaraţiile date la adresa mea şi nu puteam să las lucrurile aşa.

Cei mai surprinşi au fost cei de la Arsenal. Per Mertesacker mi-a spus că am procedat corect să le spun că nu imi convine să merg la U20 şi mi-a zis că nu-i vine să creadă ce amatorism există în comportamentul FRF.

Cei de la club s-au oferit să mă ajute să explicăm totul în mod public, dar am ales să spun eu ce am de zis acum, în discuţia asta”, a declarat Cătălin Cîrjan, pentru Playsport.

Per Mertesacker este directorul academiei lui Arsenal încă de când s-a retras din activitate, după şapte ani petrecuţi ca jucător la Londra.

Cea mai mare performanţă din cariera sa a fost câştigarea Campionatului Mondial alături de Germania, în 2014, fiind integralist în primele patru meciuri şi jucând în şase dintre cele şapte în final.

104 apariţii în tricoul ţării sale, trei Cupe ale Angliei, una a Germaniei şi două Supecupe ale Angliei se mai regăsesc în CV-ul neamţului.

Afla mai multe despre: frf 

viewscnt
Articole similare