Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica surprinde! Echipa cu care ţine în Cupa României: ”Da, din toată inima” | EXCLUSIV

MM Stoica surprinde! Echipa cu care ţine în Cupa României: ”Da, din toată inima” | EXCLUSIV

Cupa României

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de U Cluj împotriva lui Hermannstadt, în sferturile de finală ale Cupei României, MM Stoica a dezvăluit că o susţine pe rivala CFR în această competiţie, dorind ca jucătorii lui Dan Petrescu să aibă un dezavantaj în lupta la titlu.

Marţi, UTA Arad a reuşit să devină prima echipă calificată în semifinalele actualei ediţii a Cupei României, după victoria obţinută cu U Craiova 1948, scor 1-0.

Miercuri, U Cluj a devenit a doua formaţie ajunsă în careul de aşi al competiţiei, în urma revenirii reuşite împotriva lui Hermannstadt, urmând ca ”şepcile roşii” să se lupte cu UTA pentru un loc în finală.

”Da, din toată inima”

Joi, se vor disputa ultimele două sferturi din competiţie, între Sepsi Sfântu Gheorghe şi CS Mioveni şi CFR Cluj şi FC Argeş, iar MM Stoica a dezvăluit că îi ţine pumnii chiar rivalei!

Invitat în studioul Orange Sport în urma confruntării dintre Hermannstadt şi U Cluj, oficialul FCSB a vorbit despre Cupa României şi a recunoscut că speră ca CFR să aibă un parcurs cât mai îndelungat în competiţie.

Managerul general doreşte ca echipa sa să aibă orice fel de avantaj sau atu în lupta pentru titlu şi consideră că meciurile în plus din Cupă ar putea să o afecteze pe echipa pregătită de Dan Petrescu.

FCSB nici nu a reuşit să treacă de grupele Cupei României în acest sezon, UTA Arad şi CS Mioveni fiind echipele care s-au calificat în optimi din acea grupă.

MM Stoica ţine cu rivala CFR în Cupa României

”(n.r. CFR are un suporter în MM Stoica în Cupa României) Da, din toată inima! Nu am înţeles niciodată reclama aia, unul ţine cu campionatul, altul cu Cupa. Acum înţeleg, eu ţin cu Cupa, CFR cu Cupa”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Primul duel direct dintre CFR Cluj şi FCSB va avea loc chiar în runda următoare, în acest week-end, duminică, pe stadionul dr. Constantin Rădulescu.

Partida va debuta la ora 21:00 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în format live video.

La momentul actual, doar un punct o desparte pe vicecampioană de campioană, în timp ce liderul Farul se află la încă două lungimi în faţa celor de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare