Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea a anunţat ce se întâmplă cu Napoli, după ce U Craiova 1948 a fost eliminată din Cupa României! "Atunci, patronul şi Nicolo se vor aşeza la masă"

Conducerea a anunţat ce se întâmplă cu Napoli, după ce U Craiova 1948 a fost eliminată din Cupa României! "Atunci, patronul şi Nicolo se vor aşeza la masă"

FC U Craiova

Comentarii

U Craiova 1948 îşi menţine poziţia în privinţa antrenorului Nicolo Napoli, care a ratat încă o dorinţă a clubului. După ratarea play-off-ului şi eliminarea din Cupa României, clubul a făcut un anunţ ferm despre italian.

U Craiova 1948, anunţ ferm despre banca tehnică! Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli

După ce a fost pe val pe finalul sezonului regulat, U Craiova 1948 a luat-o în jos.

Din ultimele cinci meciuri, Nicolo Napoli a pierdut patru dintre ele, iar două dintre ele au fost importante. Sepsi a învins-o cu 4-0 şi i-a luat locul de play-off, iar UTA a eliminat U Craiova 1948 din sferturile Cupei României, scor 1-0. 

Însă postul antrenorului e asigurat până la finalul sezonului, susţine preşedintele lui U Craiova 1948. 

"Vreau să vă anunţ că nu e nicio problemă cu Napoli până la sfârşitul campionatului, cât are contract. 

Atunci, patronul şi Nicolo se vor aşeza la masă şi vor stabili dacă vom continua sau nu împreună”, a declarat Marcel Puşcaş la Fanatik.

Ce a spus Nicolo Napoli după eliminarea din Cupa României

”Băieţii au încercat sa facă un meci bun. Am încercat să egalăm, dar nu am reuşit. Am avut ocazii, dar nu am reuşit. E o perioadă în care nu ne merge bine! Sperăm să ne revenim după ce ne întoarcem la Craiova pentru că vom avea un meci dificil.

Era important pentru noi să putem egala, dar nu s-a întâmplat. E normal că în play-out e dificil, dar cine câştigă urcă mai sus, iar cine pierde rămâne jos!”, a declarat Nicolo Napoli după meci. 

Afla mai multe despre: nicolo napoliu craiova 1948marcel puscas 

viewscnt
Articole similare