Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a surprins în direct. Motivul surprinzător pentru care Edjouma a jucat slab cu Sepsi: "Noi avem trei asemenea jucători şi chiar îi respectăm"

Mihai Stoica a surprins în direct. Motivul surprinzător pentru care Edjouma a jucat slab cu Sepsi: "Noi avem trei asemenea jucători şi chiar îi respectăm"

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre cele două schimbări făcute la pauza meciului cu Sepsi de Elias Charalambous şi a oferit o explicaţie pentru evoluţia modestă a lui Malcom Edjouma.

Cele două schimbări făcute de noul antrenor al FCSB-ului la pauza meciului cu Sepsi au stârnit nenumărate controverse în lumea fotbalului. Suspectat că n-ar fi fost deciziile lui Elias Charalambous, Mihai Stoica a sărit în apărarea antrenorului cipriot şi a explicat de ce a avut o prestaţie dezamăgitoare Malcom Edjouma.

"Practicanţii unei anumite religii au o perioadă până pe 21 aprilie în care nu mănâncă şi nu beau un strop de apă în timpul zilei, ramadanul.

Ei nu pot duce efortul. Noi avem trei jucători care respectă ramadanul, iar noi respectăm toate religiile.

Chiar dacă Gigi Becali este un propovăduitor al creştinismului ortodox în România, noi respectăm oamenii care sunt practicanţi şi ai altor religii. Noi gândim şi pregătim ce e mai bine pentru echipă" , a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Sepsi - FCSB 1-2

FCSB a învins-o pe Sepsi, în deplasare, scor 2-1, într-un meci din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

Meciul de la Sf Gheorghe s-a jucat în primele 20 de minute. Sepsi a deschis scorul în minutul 6, când Radunovic a deviat în propria poartă şutul lui Ştefănescu.

Compagno a egalat după doar două minute, lobându-l pe Niczuly, iar în minutul 19 Florinel Coman a înscris golul prin care roş-albaştrii au trecut în avantaj, după o combinaţie cu Radunovic.

În minutul 63 Safranko a egalat după un şut respins al lui Aganovic, dar după consultarea sistemului VAR, arbitrul a anulat golul pentru offside. FCSB este pe locul 3 în clasament, cu 33 de puncte, la doar trei puncte de liderul Farul Constanţa.

  • SEPSI: Niczuly – R. Dimitrov, M. Bălaşa, Ninaj, A. Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, J. Rodriguez (Papa 64) - Safranko, Tudorie (Rondon 64), Ştefănescu (I. Gheorghe 81). ANTRENOR: Cristiano Bergodi
  • FCSB: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Ad. Şut (I. Cristea 77), Edjouma (Ovidiu Popescu 46) – Cordea (Miculescu 46), Compagno, Fl. Coman (V. Creţu 82). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare