Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA Arad - U Craiova 1948 1-0. Postolachi şi-a calificat echipa în semifinalele Cupei României. Oltenii părăsesc competiţia

VIDEO | UTA Arad - U Craiova 1948 1-0. Postolachi şi-a calificat echipa în semifinalele Cupei României. Oltenii părăsesc competiţia

Cupa României

Comentarii

Marţi, de la ora 19:00, UTA Arad şi U Craiova 1948 se vor duela în primul sfert de finală din actuala ediţie a Cupei României. Partida va putea fi urmărită în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, în format live video.

VIDEO | UTA Arad - U Craiova 1948 1-0 (min 15 Postolachi)


Echipele de start:

UTA: Kucher - Vukcevic, Chindriş, Benga, Roger - Batha, Cascini - Postolachi, Ubbink, Şteau - Milosevic 

Rezerve: Balauru - R. Benzar, Abeid, Hoxhallari, Anton, Otele, Pop, Barbosa, Keşeru 

Antrenor: Laszlo Balint 

FCU Craiova: Gurău - R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert - D. Albu, Asamoah - G. Ganea, Jibril, Mascarenhas - Blănuţă 

Rezerve: R. Popa - Ciobanu, Zanfir, Marquet, Sidibe, Bahassa, Giovanni, Bauza, Chiţu 

Antrenor: Nicolo Napoli

Min 90+4: Final de meci. Victorie pentru UTA.

Min 89: Ocazie imensă pentru UTA. Otele trimite mingea pe lângă poartă dintr-o poziţie excelentă!

Min 57: Ocazie Craiova. Ganea trimite cu capul, dar prea slab!

Min 46: A început repriza secundă.

Min 45+6: Pauză.

Min 45: Milosevic iroseşte o ocazie foarte bună, fotbalistul şutează slab, Gurău reţine! Scorul rămâne 0-0. 

Min 31: Ocazie UTA. Şteau reia cu capul, dar trimite mingea pe lângă poarta apărată de Gurău. 

Min 15: GOOOOOOOOOOOOL UTA Arad. Postolachi a deschis scorul din pasa lui Ubbink. 

Min 4: Partida este întreruptă din cauza fumigenelor trimise în teren de câtre suporterii din Arad. 

Min 1: A început partida!

UTA Arad se zbate în zona roşie a clasamentului în campionat, dar Cupa României reprezintă o şansă de a încheia sezonul într-un mod cât mai pozitiv.

Formaţia pregătită de Laszlo Balint nu îşi poate propune decât să se salveze de la retrogradare în campionat, în contextul în care se află pe loc de baraj, la doar trei puncte de penultima poziţie.

Însă, prin prisma Cupei, arădenii au o şansă nesperată de a obţine o calificare în tururile preliminare ale Conference League, care i-ar face pe fani să uite cu siguranţă de problemele din Superligă.

De cealaltă parte, U Craiova 1948 visează la rândul său la cupele europene, dar nu doar datorită Cupei României, ci şi graţie faptului că oltenii se află pe al doilea loc în play-out.

După înfrângerea-şoc cu Petrolul, oltenii şi-au pierdut locul în fruntea grupei de retrogradare, însă tot au speranţe şi perspective bune să ajungă la barajul pentru Conference League.

UTA şi U Craiova 1948 s-au înfruntat de cinci ori după revenirea echipei lui Adrian Mititelu în prima ligă, iar bilanţul este unul destul de echilibrat.

Arădenii s-au impus de două ori, scor 1-0 şi 2-1, oltenii au câştigat un meci, 1-0, în timp ce două partide s-au terminat la egalitate, ambele 1-1.

În semifinale, câştigătoarea dintre UTA şi Craiova o va înfrunta pe învingătoarea dintre Hermannstadt şi U Cluj, în timp ce una dintre Sepsi şi Mioveni se va lupta cu CFR Cluj sau FC Argeş pentru un loc în ultimul act.

 

Afla mai multe despre: cupa româniei 

viewscnt
Articole similare