Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Au scos armele şi ne-au băgat pe toţi într-o cameră". Dezvăluiri şocante făcute de unul dintre cei mai mari sportivi ai României. Poveste uluitoare din Brazilia

"Au scos armele şi ne-au băgat pe toţi într-o cameră". Dezvăluiri şocante făcute de unul dintre cei mai mari sportivi ai României. Poveste uluitoare din Braziliagalerie foto

Sporturi

Comentarii

Cristina Pîrv a povestit cum a ajuns să fie atacată într-o clinică în Curitiba, oraşul în care trăia în Brazilia, o ţară în care gradul de infracţionalitate unul extrem de ridicat.

"Cât am activat ca jucătoare de volei în Brazilia, o condiţie pe care am pus-o a fost aceea de a primi o maşină blindată. Gradul de infracţionalitate acolo este la tot pasul. Te poţi trezi oriunde, la orice trecere semaforizată, pe stradă, cu pistolul pus la tâmplă sau cu o armă îndreptată împotriva ta.

Mi s-a întâmplat şi mie o dată acest lucru. Pe la ora 15:00, mergeam la o clinică. Îmi aduc aminte că m-am dat jos din maşină, m-am îndreptat spre recepţia clinicii şi am văzut că în spatele meu sunt doi tipi destul de ciudaţi. Iniţial, am crezut că merg şi ei la acea clinică.

La recepţie, au scos armele şi ne-au ameninţat pe toţi cei cei care eram acolo. Eram vreo 6-7 persoane.

Ne-au dus pe toţi într-o cameră şi a rămas cu noi doar unul dintre atacatori. Ne-a cerut banii.

Eu am vrut să-i dau poşeta cu totul, dar a cerut doar banii şi bijuteriile pe care le aveam. Eu purtam un ceas Cartier, din aur. Era un ceas pe care-l aveam de vreo 15 ani.

S-a uitat la el, după ce-mi luase toţi banii şi, evident, că mi l-a luat. Mi-a luat şi cheia maşinii, dar mi-a spus că după două ore o voi găsi. Şi aşa s-a întâmplat.

Am găsit-o în faţa unui magazin, dar maşina era lovită. În Brazilia, evident că se consumă droguri. Eu am stat tot timpul departe de astfel de tentaţii.

Şi trebuie să recunosc că nici nu am avut tangenţe cu persoane care să fie consumatoare de droguri" , a spus Cristina Pîrv pentru Orange Sport.

Cristina Pîrv deţine în Cluj Academia de Volei, Pîrv 19. De curând, fosta mare jucătoare a mai deschis alte două locaţii, tot pe malul Someşului, deoarece interesul copiilor pentru volei este unul foarte mare. 

Între 2003 şi 2013, Cristina Pîrv a fost căsătorită cu Giba (Gilberto Amauri de Godoy Filho), starul brazilian supranumit ”Pele al voleiului planetar” şi care în 2015 a fost desemnat cel mai bun voleibalist al tuturor timpurilor.

Realaţia dintre cei doi a debutat în 2003, an în care au şi decis să se căsătorească. Din căsătoria ei cu voleibalistul brazilian Giba au rezultat doi copii.

Relaţia pe care Cristina o are acum cu tatăl copiilor ei este una cât se poate de civilizată. ”Aşa a fost să fie. Să nu continuăm această relaţie. Dar am rămas foarte buni prieteni. Într-un fel este şi normal acest lucru, deoarece avem doi copii împreună”.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: cristina pirv 

viewscnt
Articole similare