Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câte apartamente vinde Dumitru Dragomir pe săptămână: ”Nu mai e ca în trecut”

Câte apartamente vinde Dumitru Dragomir pe săptămână: ”Nu mai e ca în trecut”

Diverse

Comentarii

Dumitru Dragomir spune că afacerile în imobiliare nu mai au acelaşi succes ca acum câţiva ani.

În vârstă de 76 de ani, Dumitru Dragomir şi-a găsit refugiul în zona afacerilor imobiliare după ce n-a mai fost preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Dragomir s-a implicat din ce în ce mai mult în dezvoltarea de complexuri rezidenţiale şi este văzut mai mereu pe şantierele blocurilor pe care le construieşte.

Câte apartamente vinde Dumitru Dragomir pe săptămână

Fostul preşedinte LPF s-a specializat mai ales pe locuinţe de lux şi susţine că nu face rabat nici la spaţiu, nici la calitatea materialelor.

Cu toate acestea, Dumitru Dragomir susţine că vine tot mai puţine locuinţe. De vină este situaţia economică.

Omul de afaceri spune că, în prezent, vinde în jur de 3-4 apartamente pe săptămână, mult sub anii trecuţi:

”Din punct de vedere al afacerilor, lucrurile nu mai merg cum erau înainte. Noi vindem doar 3-4 apartamente pe săptămână, nu cum era în trecut”, a spus Dumitru Dragomir pentru Orange Sport.

Dumitru Dragomir, despre blocurile sale: ”Nu există cutremur care să dărâme un bloc ca ăsta”

Într-un alt interviu pentru Orange Sport, pe care l-a acordat în urmă cu două luni, Dumitru Dragomir a spus că foloseşte cele mai bune şi sigure materiale pentru blocurile sale:

”Eu bag beton de 450... aproape cel mai tare beton. Beton pentru 2000 de ani. Al meu este tot în diafragme, capetele blocurilor, cel puţin până la jumate, pentru că împingerile în cutremur sunt în diafragme.

Eu nu fac fuşeraie. Eu fac blocuri de senzaţie. Eu fac blocuri... la mine nu există cutremur pe faţa pământului să poată să-mi dărâme un bloc ca ăsta. Este imposibil”, spunea Dumitru Dragomir în urmă cu două luni.

Afla mai multe despre: dragomir 

viewscnt
Articole similare