Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a mărit lista fotbaliştilor "uitaţi" de Edi Iordănescu! "Joacă meci de meci în străinătate, într-un campionat puternic. Merita să fie convocat"

S-a mărit lista fotbaliştilor "uitaţi" de Edi Iordănescu! "Joacă meci de meci în străinătate, într-un campionat puternic. Merita să fie convocat"
Comentarii

Selecţionerul Edward Iordănescu s-a confruntat cu multe critici la adresa selecţiei, la acţiunea din martie, cu Andorra şi Belarus, iar după cele şase puncte încă o voce i-a luat apărarea unui stranier.

"Joacă meci de meci în străinătate, într-un campionat puternic. Merita să fie convocat"

Edi Iordănescu şi-a îndeplinit obiectiv din primele două meciuri ale startului preliminariilor EURO 2024. Naţionala României a făcut şase puncte cu Andorra şi Belarus, dar au existat nemulţumiri la nivel de selecţie, chiar din fenomen. 

Gică Hagi a spus că Ianis Hagi nu e important pentru Edi Iordănescu, în timp ce fotbalişti precum Mailat sau Ronaldo Deaconu s-au simţit neglijaţi.

Acum, fostul fotbalistul al naţionalei României, Iosif Rotariu, a spus că nepotul său, Dorin Rotariu, ar fi meritat să fie în lotul final. Atacantul lateral trecut pe la Dinamo a prins lista preliminară, dar nu s-a regăsit şi printre tricolorii care au jucat cu Andorra şi Belarus

"Din punct de vedere al faptului că este printre singurii jucători din străinătate care joacă meci de meci, joacă într-un campionat puternic, nu s-a accidentat, are continuitate, are şi experienţă şi o vârsta care-l ajută, eu cred că ar merita şi el să fie convocat la echipa naţională

El a fost, la 20 de ani, unul dintre cei mai promiţători jucători din Europa. Avea 20 de goluri înscrise în Liga 1. Era văzut ca o mare speranţă a fotbalului românesc", a declarat Iosif Rotariu. 

"În perioada cât eram secund la echipa naţională, cu domnul Iordănescu, în fiecare săptămâna, începeam de luni şi până vineri să sunăm toţi jucătorii care jucau în străinătate", a mai spus fostul fotbalist al naţionalei României. 

Ce cifre are Dorin Rotariu la Atromitos şi în echipa naţională

Vândut de Dinamo la Brugge pentru 2.2 milioane de euro, Dorin Rotariu şi-a încercat norocul în Belgia, Olanda, la Alkmaar, la Astana în Kazahstan, iar în acest moment e împrumutat până în vară de Ludogoreţ la Atromitos, în Grecia. 

La actuala echipă, fotbalistul de 27 de ani are patru goluri şi o pasă decisivă, în 41 de meciuri. 

La naţionala mare a României, Dorin Rotariu a debutat la 21 de ani, cu Cristoph Daum, şi a marcat o singură dată în 10 apariţii. 

Afla mai multe despre: iosif rotariudorin rotariuedi iordanescuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare