Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scoţienii îl contrazic pe Gică Hagi, în cazul neconvocării lui Ianis la echipa naţională: ”Iordănescu a luat decizia corectă!”

Scoţienii îl contrazic pe Gică Hagi, în cazul neconvocării lui Ianis la echipa naţională: ”Iordănescu a luat decizia corectă!”
Comentarii

Jurnaliştii scoţieni au fost foarte atenţi la ultimele evenimente petrecute la echipa naţională, ce l-au avut drept subiect de discuţie pe Ianis Hagi.

Britanicii au sesizat faptul că Gheorghe Hagi l-a criticat pe selecţionerul României, Edward Iordănescu, pentru decizia de a nu-l include nici măcar pe lista preliminară a stranierilor pentru cele două partide din luna martie, cu Andorra şi Belarus.

Scoţienii, de partea lui Edi Iordănescu

La scurt după declaraţia tatălui, au fost zeci şi sute de păreri pro şi contra, ţinându-se cont de faptul că Ianis Hagi s-a întors recent pe gazon, după mai bine de un an, şi nu se prezintă în cea mai bună formă fizică a sa.

Scoţienii au notat şi ultima declaraţie a lui Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF; cel care a dat asigurări că Ianis Hagi va fi rechemat la echipa naţională a României la următoarea acţiune, în luna iunie, dacă îşi va reveni fizic.

Cu toate acestea, jurnaliştii din Glasgow au ţinut să-i dea dreptate lui Edi Iordănescu în ”disputa” de la distanţă cu Gică Hagi, fiind de părere că cea mai bună variantă pentru jucător era să rămână pe Ibrox şi să recuperez cât mai bine posibil.

”Iordănescu a luat decizia corectă”

Omisiune de înţeles. Hagi a jucat doar cinci meciuri în toate competiţiile pentru Rangers, în acest sezon, după operaţia la genunchi, adunând doar 86 de minute în acele cinci meciuri.

A fost pe un drum lung de recuperare, iar acel drum pare să continue în următoarele săptămâni şi luni, deoarece îşi propune să-şi regăsească forma fizică. Fotbalistul este bucuros pentru simplul fapt că s-a întors pe teren.

Va fi greu pentru antrenorul României, Edi Iordănescu, să ignore criticile legendarului Gheorghe Hagi, dar cu siguranţă a luat decizia corectă în a nu-l convoca pe jucătorul Rangers pentru ultimele meciuri.

Pentru Hagi este mult mai bine să se antreneze în mod regulat pe Ibrox şi să obţină cât mai multe minute în campionat, decât să rişte o nouă problemă serioasă jucând pentru ţara sa”, au notat scoţienii de la ibroxnews.com.

Afla mai multe despre: ianis hagiedi iordanescugica hagi 

viewscnt
Articole similare