Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mesaj public al lui Ianis Hagi despre naţională după reacţia vehementă a lui Gică Hagi la adresa selecţionerului Edi Iordănescu! | FOTO

Primul mesaj public al lui Ianis Hagi despre naţională după reacţia vehementă a lui Gică Hagi la adresa selecţionerului Edi Iordănescu! | FOTO

Echipa națională

Comentarii

Fotbalistul lui Rangers, Ianis Hagi, a oferit un prim mesaj public referitor la naţionala României, după ce Gică Hagi s-a arătat revoltat la adresa selecţionerului Edi Iordănescu.

Mesajul lui Ianis Hagi pentru tricolori înainte de meciurile cu Andorra şi Belarus

Gică Hagi a fost indignat de faptul că Ianis Hagi nu a prins nici măcar lista preliminară a tricolorilor convocaţi de Edi Iordănescu. Revolta managerului de la Farul Constanţa a continuat şi după ce FRF a anunţat lotul de 26 de jucători pentru partidele cu Andorra şi Belarus. 

Se pare că nu există resentimente nici din partea lui Ianis Hagi şi nici din partea FRF, mai ales că directorul tehnic Mihai Stoichiţă a transmis că mijlocaşul va fi în lot la primele două meciuri ale naţionalei, din vară

În timp ce Gică Hagi şi-a continuat tirada la adresa lui Edi Iordănescu, Ianis Hagi a păstrat liniştea, de-a lungul zilelor, dar cu două zile înainte de meciul cu Andorra a avut un prim mesaj public. 

Tricolorul a fost concis, pe social media. 

"Mereu alături de echipa naţională. Hai, România!", a scris Ianis Hagi, alături de o imagine cu colegii din naţională la intonarea imnului. 

Rangers i-a dat lui Ianis Hagi o veste bună după accidentare

La câteva zile de la startul disputei de la distanţă a lui Gică Hagi cu Edi Iordănescu, Gică Popescu a dat o veste din interiorul clubului Rangers. Fosta campioană a Scoţiei i-a transmis fiului "Regelui" că va fi unul dintre oamenii de bază ai echipei, din sezonul următor. 

"Am vorbit cu Ianis şi spunea că a avut o discuţie cu antrenorul şi au făcut un plan, pentru ei că ţin foarte mult la Ianis şi vor să fie unul dintre pionii importanţi sezonul următor",  a declarat Gică Popescu pentru Orange Sport. 

Tricolorul a bifat 90 de meciuri, 15 goluri şi 21 de pase decisive în tricoul lui Rangers, care a decis să-i prelungească înţelegerea până în 2026, în iarna trecută. 

Afla mai multe despre: ianis hagiechipa nationalaromaniagica hagi 

viewscnt
Articole similare