Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Maxim ar vrea să rămână la Beşiktaş! “Sunt foarte fericit că sunt aici. Aş vrea să rămân”

Alexandru Maxim ar vrea să rămână la Beşiktaş! “Sunt foarte fericit că sunt aici. Aş vrea să rămân”

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul Alexandru Maxim, care joacă la Beşiktaş sub formă de împrumut de la Gaziantep FK, a declarat, joi, că ar vrea să rămână la gruparea din Istanbul.

“Pentru mine să fiu la Beşiktaş este o mare oportunitate şi un motiv de mândrie. Agentul meu s-a ocupat de chestiunile legate de transfer. După ce Gaziantep FK s-a retras din campionat din cauza cutremurului, s-a ivit oportunitatea ca eu să vin aici. Erau interesate de mine şi alte cluburi, dar prima mea opţiune a fost Beşiktaş. Sunt foarte fericit că sunt aici. 

Aş vrea să rămân. Aş fi fericit să joc mai mult pe stadionul nostru, în faţa suporterilor noştri. Dacă mi se va cere să rămân, eu aş face asta bucuros”, a spus Maxim, potrivit site-ului clubului Beşiktaş.

El a menţionat că respectă deciziile antrenorului şi că el încearcă să muncească mult şi să îi arate tehnicianului că merită să fie folosit. “Încerc să mă antrenez bine. Nu contează cât joc, scopul meu este să ajut echipa”.

Alexandru Maxim a fost împrumutat de Gaziantep FK grupării Beşiktaş în 16 februarie, la câteva zile după cutremurele soldate cu zeci de mii de morţi în Turcia.

 

Afla mai multe despre: alexandru maxim 

viewscnt
Articole similare