Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul l-a dat dispărut în conferinţă: "Încercăm să aflăm ceva de el". Dele Alli a reacţionat instant şi a venit cu un motiv incredibil pentru absenţa de la antrenamente

Antrenorul l-a dat dispărut în conferinţă: "Încercăm să aflăm ceva de el". Dele Alli a reacţionat instant şi a venit cu un motiv incredibil pentru absenţa de la antrenamente
Comentarii

Antrenorul echipei Beşiktaş Istanbul, Şenol Guneş, a afirmat că nu ştie unde se află în acest moment mijlocaşul englez Dele Alli, împrumutat de clubul turc de la Everton.

"I-am dat voie să ia o mică pauză, dar încă nu s-a întors. Plouă, probabil de asta nu s-a întors. Încercăm să aflăm unde se află", a declarat Guneş, miercuri, în cursul unei conferinţe de presă.

La doar câteva ore de la conferinţa antrenorului, Dele Alli a reacţionat pe reţelele de socializare şi a postat un mesaj în care a menţionat că a avut o programare la medic, iar oficiali din cadrul clubului l-au învoit pentru ziua de miercuri. Fotbalistul englez a mai precizat că va revenit la antrenamentele lui Beşiktaş.

În luna ianuarie, antrenorul lui Beşiktaş a avut o altă reacţie dură la adresa fostei vedete a clubului Tottenham şi a selecţionatei Angliei, care a semnat în vara trecută cu gruparea turcă.

"Cred că nu este într-o formă care să-l facă să merite să fie titular. Situaţia lui nu este pe măsura aşteptărilor noastre. Vom evalua situaţia lui împreună cu clubul", a subliniat atunci Guneş.

De la sosirea sa la Beşiktaş, Dele Alli a marcat trei goluri în 15 meciuri disputate în toate competiţiile, iar clubul de pe malul Bosforului ar dori să pună capăt cât mai rapid împrumutului său de la Everton, conform presei turce.

Afla mai multe despre: dele alli 

viewscnt
Articole similare