Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Manchester City şi PSG, ”luptă la baionetă” pentru un fundaş de 16 ani. O primă ofertă a fost făcută: 12 milioane de euro

Manchester City şi PSG, ”luptă la baionetă” pentru un fundaş de 16 ani. O primă ofertă a fost făcută: 12 milioane de euro
Comentarii

Luis Campos, consilierul pentru fotbal al campioanei en titre a Franţei la fotbal, Paris Saint-Germain, este în căutarea de tineri jucători cu potenţial mare, sondând piaţa în ultimele săptămâni, iar fundaşul croat de 16 ani Luka Vuskovic (Hajduk Split) se numără printre cei vizaţi, informează cotidianul francez L'Equipe.

Conform informaţiilor oferite de Luis Campos, PSG a început deja negocierile cu Hadjuk Split pentru aducerea lui Luka Vuskovic, un nume încă necunoscut în Europa, dar pentru care concurenţa este acerbă.

  • Luka Vuskovic măsoară 1,93 m, la doar 16 ani.
  • Contractul său cu Hajduk Split expiră în vara lui 2026.

PSG şi Manchester City, în luptă directă pentru Luka Vuskovic

PSG ar dori să-l transfere din vară pe jucătorul care evoluează deja în prima ligă a Croaţiei, intenţionând să-l împrumute pentru încă un an la clubul său actual, urmând să-l recupereze la 17 ani.

Dar clubul parizian nu este singurul care se interesează de speranţa croată, gruparea engleză Manchester City făcând deja o ofertă de 12 milioane de euro, cu un bonus inclus, în timp ce câteva cluburi din Germania sunt şi ele pe urmele jucătorului, anunţă agerpres.ro.

  • 13 meciuri şi 6 goluri a adunat pentru Hajduk Split U19 în acest sezon.
  • 4 meciuri a bifat pentru prima echipă a celor de la Hajduk, la cei doar 16 ani ai săi.

Luka Vuskovic provine dintr-o familie de sportivi. Fratele său, Mario Vuskovic, evoluează la Hamburg. Mario este depistat cu o substanţă interzisă la un control doping şi aşteaptă verdictul final al anchetei.

Tatăl celor doi, Daniel, a evoluat şi el la nivelul primei ligi din Croaţia, la Hajduk Splint, Sibenik sau Zadar.

Bunicul său, Mario, a evoluat pentru Hajduk Split, Heerenveen şi NK Omis, însă s-a stins din viaţă la doar 31 de ani, în 1985

Afla mai multe despre: luka vuskovichajduk splitmanchester citypsg 

viewscnt
Articole similare