Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru Olanda! O vedetă a părăsit cantonamentul naţionalei înaintea meciului cu Franţa

Lovitură grea pentru Olanda! O vedetă a părăsit cantonamentul naţionalei înaintea meciului cu Franţa
Comentarii

Cody Gakpo a părăsit cantonamentul naţionalei Olandei, din cauza unei infecţii virale, ce a afectat mai mulţi jucători ai ”Portocalei Mecanice”.

Sven Botman, de Ligt, Veerman şi Verbruggen au părăsit, de asemenea cantonamentul Olandei, afectaţi de aceeaşi infecţie. În locul lor au fost chemaţi de urgenţă Ryan Gravenberch, de la Bayern Munchen, Stefan de Vrij, de la Internazionale,  respectiv Kjell Scherpen, portarul lui Vitesse Arnhem. 

Vestea problemelor medicale ale lui Gakpo sunt îngrijorătoare pentru fanii lui Liverpool. Fotbalistul adus în această vară de la PSV Eindhoven, în schimbul a 42 de milioane de euro, a marcat patru goluri în nouă partide pentru ”Cormorani”.

Naţionala Olandei, măcinată de probleme medicale

În această săptămână, Ronald Koeman, selecţionerul ”Portocalei Mecanice” i-a mai pierdut pe Frenkie de Jong şi Steven Bergwijn, din cauza accidentărilor. Partida cu Franţa va fi prima pe banca Olandei pentru Koeman, din al doilea său mandat ca selecţioner. Fostul tehnician al Barcelonei l-a înlocuit pe Louis van Gaal în luna ianuarie, după ce Olanda a fost eliminată în sferturile Campionatului Mondial din Qatar de Argentina.

Olanda va debuta în preliminariile pentru EURO 2024 pe terenul Franţei, pe 24 martie, urmând ca pe 27 să primească vizita Gibraltarului, la Rotterdam. Din grupă mai fac parte Grecia şi Irlanda.

Afla mai multe despre: olanda 

viewscnt
Articole similare