Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu ştiu dacă e bine să intru în detalii, dar noi aveam semnale". Emil Săndoi, noi dezvăluiri despre tricolorul care a refuzat România: "În timpul liber făcea asta"

"Nu ştiu dacă e bine să intru în detalii, dar noi aveam semnale". Emil Săndoi, noi dezvăluiri despre tricolorul care a refuzat România: "În timpul liber făcea asta"

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul naţionalei U21 a României, Emil Săndoi, a oferit noi detalii despre fundaşul central al lui AC Milan, Andrei Coubiş (19 ani). Apărătorul cu dublă cetăţenie, italiană şi română, a refuzat FRF şi urmează să debuteze pentru Italia U20.

Emil Săndoi, noi detalii după ce Andrei Coubiş a refuzat România

Emil Săndoi va pregăti Campionatul European U21, cu meciuri care vor avea loc şi în România, fără una dintre marile speranţe ale echipei tricolore. 

Căpitanul echipei Primavera a AC Milan, Andrei Coubiş (19 ani), a refuzat convocarea primită din partea lui Emil Săndoi. Născut şi crescut în Milano, dar român la origine, Andrei Coubiş a reprezentat deja selecţionatele noastre U19, U20 şi U21, dar a decis să aleagă altă cale acum.

După ce a recunoscut că Andrei Coubiş nu i-a răspuns la telefon, Emil Săndoi a dezvăluit cu fundaşul central de la AC Milan a dat câteva semne, încă de la EURO U21 din 2022, că are mai multe în comun cu Italia. 

"În cazul lui Boloca chiar nu pot să mă pronunţ, pentru că nu îl cunosc pe băiat, nu am lucrat nicodată cu el, nu l-am urmărit.

În ceea ce îl priveşte pe Coubiş, nu pot să spun că nu am fost mulţumiţi atunci când a fost convocat. Am fost mulţumiţi, dar să ştiţi, nu ştiu dacă e bine să intru în detalii, dar noi aveam semnale şi de la turneul final la care a fost cu juniorii, că el şi în timpul liber mai mult timp stătea cu jucătorii italieni.  

Eu nu ştiu dacă Andrei Coubiş s-a  născut în Italia sau a plecat la o vârstă fragedă, mă rog. Acum sunt alegerile lor şi vă spun sincer că din partea FRF am făcut tot ce depinde de noi. Nu ştiu... Oamenii se mai schimbă. Îşi mai schimbă concepţiile, părerile.

Nu pot să critic niciodată un jucător cu care lucrez sau cu care am lucrat înainte. L-am sunat. Probabil că a fost ocupat, poate i-a fost şi puţin jenă de mine, vorbind aşa deschis acum şi asta e situaţia", a declarat Emil Săndoi, în cadrul unei conferinţe de presă. 

Andrei Coubiş a fost chemat la naţionala U20 a Italiei şi va debuta, cel mai probabil, la această acţiune, într-unul dintre meciurile amicale cu Norvegia U20 şi Germania U20.

Afla mai multe despre: emil sandoiandrei coubisemil sandoi romania u21romania u21 

viewscnt
Articole similare