Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt la fel de motivat ca întotdeauna”. Cristiano Ronaldo, la un pas să îşi treacă în palmares un record fabulos. Ce bornă poate atinge portughezul la meciul cu Liechtenstein

”Sunt la fel de motivat ca întotdeauna”. Cristiano Ronaldo, la un pas să îşi treacă în palmares un record fabulos. Ce bornă poate atinge portughezul la meciul cu Liechtenstein
Comentarii

Cristiano Ronaldo poate intra în istorie cu un record impresionant, la partida de debut a Portugaliei din preliminariile pentru EURO 2024, contra lui Liechtenstein.

În cazul în care va juca, fotbalistul lui Al Nassr va deveni jucătorul cu cele mai multe prezenţe din istorie, la nivelul echipelor naţionale. În acest moment, Cristiano are acelaşi număr de meciuri la naţională precum Bader Al-Mutawa, fotbalist ce a debutat pentru Kuweit în anul 2003. 

Cel mai probabil, Ronaldo va deveni lider solitar în acest clasament şi se va detaşa de asiatic, deoarece al-Mutawa nu a fost convocat de selecţionerul Rui Bento, pentru partidele amicale pe care Kuwait le va juca contra Tadjikistanului şi a Insulelor Filipine.

Ronaldo şi al-Mutawa au 196 de meciuri pentru naţionalele pe care le reprezntă. Portughezul este cel mai bun marcator din istoria fotbalului, la nivel de echipe naţionale, cu 118 goluri.

”Sunt la fel de motivat ca întotdeauna”

”Recordurile sunt motivaţia mea. Mereu îmi voi ajuta naţionala, dacă va fi nevoie de mine. Dacă antrenorul, staff-ul său şi preşedintele federaţiei consideră că pot fi util, voi răspunde mereu prezent. Îmi doresc să devin jucătorul cu cele mai multe meciuri pentru o echipă naţională”, a declarat Cristiano Ronaldo la conferinţa de presă de dinaintea partidei cu Liechenstein.

Portugalia va juca pe teren propriu cu Liechtenstein pe 23 martie, de la 21:45, la Lisabona. Din grupă mai fac parte Bosnia, Luxemburg, Islanda şi Slovacia.

 

 

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare