Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă surprinde înaintea meciului cu Oţelul: ”Nu e o tragedie dacă nu vom promova”

Ovidiu Burcă surprinde înaintea meciului cu Oţelul: ”Nu e o tragedie dacă nu vom promova”galerie foto

Liga 2

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă (43 de ani), a recunoscut că-şi doreşte foarte mult o promovare în Superligă, însă, dacă nu se va întâmpla acest lucru, ”nu va fi o tragedie”.

  • Dinamo o va întâlni, vineri, pe Oţelul Galaţi, pe stadionul ''Arcul de Triumf'' din Bucureşti, în etapa a treia a play-off-ului din Liga 2.

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo: ”Nu e o tragedie dacă nu promovăm”

Joi, dinamoviştii au susţinut o conferinţă de presă premergătoare partidei cu Oţelul, una dintre formaţiile favorite la promovarea directă în Superligă.

Tehnicianul ”câinilor” afirmat că va face tot posibilul pentru ca echipa să promoveze pe prima scenă a fotbalului românesc, însă, dacă nu va fi aşa, nu va fi o tragedie.

Cu toate acestea, fanii lui Dinamo ar putea să-l contrazică, în pofida situaţiei dificile prin care a trecut clubul din ”Ştefan cel Mare” în ultima perioadă. 

Intensitatea e mai mare în aceste meciuri din play-off. Dar la Dinamo se ştie cum e cu presiunea, trebuie să dormi în fiecare noapte cu ea în pat. Am intrat în play-off, dar vrem mai mult, vrem să promovăm.

Puterea lui Dinamo e în forţa grupului, care a crescut în momentul în care lucrurile nu erau în regulă aici. Toţi vor rezultate pe termen scurt, vom vedea ce se va întâmpla până la finalul sezonului. Nu e o tragedie dacă nu vom promova. Viitorul clubului nu trebuie să depindă de acest moment.

Noi încercăm să luptăm în fiecare meci, cred că acesta e drumul corect. Avem speranţe că, dacă lucrurile vor continua în aceeaşi direcţie, vom reuşi să ajungem în prima ligă. Echipa este cu drepturile salariale la zi, nu mai avem nicio preocupare în ceea ce priveşte aspectul material al lucrurilor. Avem toate speranţele că planul investitorilor va reuşi să însănătoşească acest club”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferinţa de presă.

Clasament play-off Liga 2:

Foto: flashscore.ro.

Afla mai multe despre: ovidiu burcadinamo-otelul 

viewscnt
Articole similare