Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica l-a corectat pe Chipciu în direct: ”Nu există aşa ceva!”. Greşeala pentru care a fost taxat | EXCLUSIV

MM Stoica l-a corectat pe Chipciu în direct: ”Nu există aşa ceva!”. Greşeala pentru care a fost taxat | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Formaţia Universitatea Cluj s-a calificat, miercuri seară, în semifinalele Cuupei României Betano, trecând în sferturile de finală de Hermannstadt, scor 2-1. În partida disputată în deplasare, clujenii au revenit de la 0-1.

MM Stoica l-a corectat pe Chipciu în direct: ”Nu există aşa ceva!”. Greşeala pentru care a fost taxat | EXCLUSIV

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 41, prin Alhassan. Pentru Universitatea Cluj au marcat Chipciu ’51 şi Thiam ’75.

După meci, Alex Chipciu a vorbit la flash-interviu. MM Stoica a observat o greşeală pe care a făcut-o fotbalistul de la U Cluj, motiv pentru care nu s-a putut abţine şi l-a taxat în direct. 

”Am pentru ce să îl critic! A zis ”ca şi intensitate”. Nu există! Nu există să zici aşa! Mai bine faci cacofonie”, a comentat MM Stoica. 

Echipele care au evoluat:

  • Hermannstadt: Muţiu - Butean, Ene, Stoica, Opruţ - Mino Sota, Biceanu (Iancu ’74) – Petrescu (Bărbuţ ’59), Alhassan (Limaj ’87), Oroian (Iancu ’87) – Babic (Paraschiv ’59). Antrenor: Marius Măldărăşanu
  • Universitatea Cluj: Iliev - Oancea, Ilie, Ispas, Goranov – Remacle (Filip ’46), Simion (Bic ’46), Nistor (Chipciu ’46), Haită – Tescan (Martic ’72), Jose Gomes (Thiam ’62). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

Intervenţie oficială, după ultimele informaţii despre revenirea lui Chipciu la FCSB! EXCLUSIV

Ce a declarat Chipciu:

„Mă simt foarte bine că ne-am calificat. Nu ne-am bucurat aşa mult, parcă eram speriaţi să ne bucurăm. Da, a fost şi golul, superb… A fost deviat pe-acolo, dar important e că ne-am calificat şi ne-am atins un obiectiv. Să ai şansa să joci pe teren propriu o semifinală, cam rar.

Ştim că suporterii vor veni într-un număr mare la un asemenea meci şi avem de luat o revanşă cu UTA, nu? Îi aşteptăm pe Postolachi, pe Batha, să vedem care-s mai buni acum.

A fost un meci disputat, un meci strâns, am avut două şuturi şi am marcat. Meciurile de Cupă chiar sunt diferite, nu e un clişeu. Dai un gol, te-ai calificat.

Thiam e un jucător foarte bun, m-am uitat la CV-ul lui când a venit, a jucat la Nancy, a jucat în Championship. La echipa noastră a făcut diferenţa, dar fotbalul nu e cu un jucător, toţi trebuie să ne aducem aportul. Dacă stai doar într-un jucător, ce faci când nu joacă? Se cam vede când nu joacă, avem probleme.

E senzaţional că suntem în semifinale. Eu am mai câştigat cu Steaua o Cupă, am mai avut o finală, am pierdut-o. Am mai avut la Braşov o semifinală, am pierdut-o, ţin minte că a dat Dică gol prin minutul 85. Jucam finala cu Dinamo la Braşov.

Sper să piardă CFR în sferturi sau în semifinală, să pot juca şi eu dacă ajungem în finală. Mă gândesc prea departe acum, ce va fi, va fi”, a declarat Alex Chipciu la finalul meciului.

Afla mai multe despre: mm stoicachipciu 

viewscnt
Articole similare