Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Intervenţie oficială, după ultimele informaţii despre revenirea lui Chipciu la FCSB! EXCLUSIV

Intervenţie oficială, după ultimele informaţii despre revenirea lui Chipciu la FCSB! EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a intervenit, după ce au apărut informaţii care indicau o revenire a lui Alexandru Chipciu la echipa unde a avut unele dintre cele mai mari satisfacţii din carieră.

Mihai Stoica, prima reacţie după ce s-a scris despre posibila revenire a lui Alex Chipciu la FCSB

La 33 de ani, Alex Chipciu continuă să conteze în Superligă, iar la U Cluj s-a impus prin seriozitatea şi calităţile pe care le stăpâneşte. Fostul jucător de la FC Braşov, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga şi CFR Cluj are 30 de meciuri pentru "şepcile roşii" şi e unul dintre punctele forte ale lui Ovidiu Sabău în lupta pentru evitarea retrogradării. 

În acest sezon, Mihai Stoica a evidenţiat şi a lăudat nivelul la care a ajuns Alex Chipciu, iar recent au apărut informaţii care indică un posibil transfer surprinzător în vară. 

Gazeta Sporturilor a scris despre faptul că FCSB ia în calcul revenirea lui Alex Chipciu la echipa bucureşteană, după şapte ani. Mihai Stoica şi Gigi Becali au observat contribuţia pe care o are fostul tricolor la U Cluj şi l-ar fi trecut pe lista de achiziţii, la iniţiativa managerului general. 

La o zi distanţă, Mihai Stoica a oferit o primă reacţie oficială. Deşi a admis că ar putea fi un model în grupul de jucători de la FCSB, oficialul a negat orice încercare de a-l readuce. 

"Am zis că a crescut la 33 de ani şi sunt chestii scoase din context. A descoperit multe modalităţi de a creşte în valoare, pentru că el nu are nevoie decât să fie bine fizic, că în rest le are pe toate. Am discutat cu el în ultima vreme şi am realizat astea. 

Nu am spus că facem ofertă, că-l aducem. Am zis doar că poate fi un model la noi", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Gigi Becali i-a plătit lui FC Braşov două milioane de euro, în 2012, pentru Chipciu, care a devenit unul dintre preferaţii fanilor la FCSB. În cei şapte ani petrecuţi la FCSB, el a câştigat de trei ori campionatul, s-a calificat în optimile Europa League şi în grupele Champions League. 

Într-un interviu oferit Orange Sport în 2022, Alex Chipciu a recunoscut că şi-ar fi dorit să joace la FCSB "toată viaţa" şi a spus că s-a simţit protejat cu Mihai Stoica alături de echipă

Totuşi, Gigi Becali vrea să scape de un fundaş dreapta de la FCSB

Cum Alex Chipciu poate evolua şi pe postul de fundaş dreapta, după o mare parte a carierei în atac, informaţia despre fotbalistul lui U Cluj a venit la scurt timp după ce Gigi Becali a anunţat că un jucător de la FCSB nu va mai călca pe teren. 

”Vali Creţu? Ce a făcut el aseară... în viaţa lui nu mai calcă pe iarbă. În viaţa lui nu mai intră! A făcut prostii aseară, mi-a dat emoţii", spunea Gigi Becali, imediat după ce FCSB a câştigat cu Sepsi, scor 2-1. 

Afla mai multe despre: alex chipciualex chipciu u clujalex chipciu revenire fcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare