Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pariul" lui MM de la FCSB a semnat azi cu o altă echipă din Superligă! Ce s-a întâmplat cu atacantul "de profilul lui Kun Aguero" | OFICIAL

"Pariul" lui MM de la FCSB a semnat azi cu o altă echipă din Superligă! Ce s-a întâmplat cu atacantul "de profilul lui Kun Aguero" | OFICIAL

FC Voluntari

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii de perspectivă care s-a aflat în curtea FCSB, Cristi Dumitru, a fost transferat, oficial, de un alt club din Superligă. Astfel, atacantul de 21 de ani a ajuns la a cincea echipă, la nivel de seniori.

Atacantul "de profilul lui Kun Aguero" a semnat cu FC Voluntari

Cu o perioadă de ascensiune la FC Argeş, Cristi Dumitru încearcă să-şi deblocheze cariera la FC Voluntari, după ultimele sezoane în care progresul său a stagnat. 

Miercuri, echipa antrenată de Liviu Ciobotariu a anunţat că a semnat cu fostul atacant de la FCSB, care era liber de contract. 

"Bun venit, Cristi Dumitru! 

FC Voluntari anunţă că a semnat un contract, pe o perioadă de 3 ani, cu jucătorul Cristi Dumitru. 

Cristi Dumitru este un jucător ofensiv, în vârstă de 21 de ani ,care poate evolua atât în linia mediană cât şi ca atacant. 

Noul nostru jucător a mai jucat până acum în cariera sa la FCSB , Academica Clinceni,  FC Argeş şi CS Mioveni. 

Alături de roş-albaştri , Cristi a cucerit Cupa României în 2020 iar pentru formaţia piteşteană a pus umărul la calificarea alb-violeţilor în play-off-ul din SuperLiga Romania  în sezonul 2021/2022.

Cristi Dumitru va purta numărul 19 pe echipamentul de joc. 

Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte mult succes în tricoul FC Voluntari", a anunţat clubul ilfovean. 

Cristi Dumitru a fost "pariul" lui Mihai Stoica la FCSB

La un moment dat, Cristi Dumitru a fost pus, la FCSB, pe lista tinerilor de perspectivă pe care clubul se poate baza la un moment dat. Însă, după ce a fost cedat definitiv, atacantul de 21 de ani a marcat doar un gol, în 34 de meciuri, la ultimele două echipe pentru care a evoluat, FC Argeş şi CS Mioveni. 

"Cristi este un jucător de profilul lui Kun Aguero, fotbalist de care o să mai auziţi şi o să mă citaţi. Aşa cum v-am spus de Man, când nimeni nu vorbea despre el, aşa vă spun şi de Dumitru. Dumitru, la 16 ani şi jumătate, a fost păstrat la prima echipă", spunea Mihai Stoica, în urmă cu trei ani. 

Fără a impresiona la FCSB în meciurile oficiale, atacantul a fost împrumutat succesiv la Academica Clinceni, FC Argeş şi CS Mioveni, însă în februarie 2023 a fost lăsat să plece liber de contract de argeşeni. 

Afla mai multe despre: cristi dumitrufcsbmihai stoicacristi dumitru fc voluntari 

viewscnt
Articole similare