Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe, „puţin supărat” înainte de meciul cu Farul Constanţa: ”Sunt cel mai ghinionist”

Eugen Neagoe, „puţin supărat” înainte de meciul cu Farul Constanţa: ”Sunt cel mai ghinionist”
Comentarii

Meciul dintre Farul şi Universitatea Craiova, din etapa a treia a fazei play-off a Superligii, va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30, la Ovidiu, în direct, pe Orange Sport 1.

Eugen Neagoe, „puţin supărat” înainte de meciul cu Farul Constanţa. Ce îl supără pe antrenorul Universităţii Craiova

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, se confruntă cu probleme de lot înaintea meciului cu Farul Constanţa, care va avea loc sâmbătă, în deplasare, în etapa a treia a play-off-ului Superligii.

”Sunt două echipe valoroase, în formă. Şi noi, şi Farul practicăm un fotbal frumos. Din păcate, nu am reuşit să câştigăm niciun joc în play-off, cu toate că meritam, am făcut un joc foarte bun împotriva FCSB-ului, la fel au stat lucrurile şi împotriva celor de la CFR. Ăsta e fotbalul, asta e frumuseţea acestui sport.

Sunt puţin aşa supărat, pentru că avem probleme medicale. Sunt jucători care vor absenta. Sunt patru jucători foarte importanţi. Ştiţi vechile probleme, Bancu, Vătăjelu, acum s-au adăugat pe lista absenţilor şi Screciu şi Işfan. Nu avem un lot foarte numeros, dar am discutat cu băieţii. Le-am zis că jucătorii care vor fi apţi sunt cei mai valoroşi. Jucătorii care vor face deplasarea sunt cei mai valoroşi.

Am avut întotdeauna încredere în jucătorii pe care i-am avut, chiar dacă nu am putut să aliniem cel mai în formă unsprezece la fiecare etapă. Jucătorii care au intrat şi-au făcut datoria, au făcut efort, au avut o atitudine foarte bună. Am fost foarte mulţumit şi la ultimul joc. Dezamăgirea mare a fost rezultatul final şi problemele care s-au ivit pe parcursul jocului cu jucătorii accidentaţi.

Mergem încrezători la Constanţa, sunt convins că vom face un joc bun şi sper să revenim la Craiova cu cele trei puncte, chiar dacă întâlnim o echipă foarte valoroasă”, a spus Eugen Neagoe la conferinţa de presă.

Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 29 de puncte. În timp ce, Farul este lider în Superligă, cu 36 de puncte. 

MM Stoica l-a corectat pe Chipciu în direct: ”Nu există aşa ceva!”. Greşeala pentru care a fost taxat | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: eugen neagoeuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare