Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Sporting Lisabona vrea un jucător din Superligă. A oferit un milion de euro, însă românii cer trei milioane de euro

Sporting Lisabona vrea un jucător din Superligă. A oferit un milion de euro, însă românii cer trei milioane de euro

Fotbal

Comentarii

Formaţia portugheză Sporting Lisabona a înaintat o ofertă pentru un fotbalist de la Farul Constanţa.

Conform informaţiilor oferite de prosport.ro, lusitanii au oferit un milion de euro în schimbul ”aripii” Enes Sali, cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată în echipa naţională a României.

Enes Sali, dorit de Sporting Lisabona

Sporting îl doreşte foarte mult pe jucătorul român care a împlinit curând 17 ani, însă Farul Constanţa nu are de gând să se despartă de jucător sub orice formă.

Sursa citată anterior anunţă că Gică Hagi a refuzat oferta de un milion de euro, însă este dispus să negocieze cu portughezii, dacă aceştia vor fi dispuşi să ridice oferta.

  • Constănţenii şi-ar dori aproximativ trei milioane de euro în schimbul lui Enes Sali.

Recent, şi turcii de la Beşiktaş Istanbul s-au interesat de situaţia lui Enes Sali, însă discuţiile nu au înaintat, deoarece fosta campioană a Turciei era dispusă să ofere doar 500.000 de euro în schimbul fotbalistului.

Enes Sali deţine două recorduri istorice

În toamna anului 2021, Enes Sali marca primul său pentru Farul în Superligă, în victoria contra celor de la Academica Clinceni, scor 5-0, şi devenea cel mai tânăr marcator din istoria campionatului României, la doar 15 ani, 6 luni şi 21 de zile.

Câteva luni mai târziu, Mirel Rădoi îl introducea în finalul partidei Lichtenstein-România 0-2, şi devenea cel mai tânăr jucător din istoria naţionalei: la doar 15 ani şi 264 de zile.

Afla mai multe despre: enes salisporting lisabonagica hagi 

viewscnt
Articole similare