Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Trecut de pragul casei lui Gigi Becali, a tras cu ochiul la un lucru ieşit din comun: "E de necrezut. Ştiţi ce are?" | EXCLUSIV

Trecut de pragul casei lui Gigi Becali, a tras cu ochiul la un lucru ieşit din comun: "E de necrezut. Ştiţi ce are?" | EXCLUSIV

Diverse

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a retras treptat din mijlocul atenţiei publice şi s-a dedicat vieţii religioase, iar în paralel duce mai departe ocupaţia părinţilor săi. Unul dintre apropiaţii afaceristului a dezvăluit ce a descoperit la casa din Pipera.

Dumitru Dragomir a descoperit un lucru ieşit din comun pentru mulţi lângă casa lui Gigi Becali din Pipera

După ce a fost preşedinte al LPF şi a avut conflictele sale verbale cu Gigi Becali, Dumitru Dragomir a ajuns la relaţii excelente cu finanţatorul FCSB. Cei doi au făcut mai multe afaceri împreună, iar "Oracolul" a fost cel care a cumpărat teren de milioane de euro, pentru a construi blocuri. 

Dumitru Dragomir a fost în casa lui Gigi Becali din Pipera, una dintre cele mai scumpe zone de lângă Bucureşti, şi a descoperit un lucru strâns legat de originile afaceristului. 

În spatele casei, pe un teren generos, Gigi Becali are aproximativ 500 de animale, susţine Dumitru Dragomir. Un iubitor al animalelor, omul cu banii de la FCSB are de la oi până la animale exotice, precum lama. 

"Gigi a trecut demult de faza în care să mai aibă el grijă de ori sau de miei. E miliardar, domnule. 

Dar ştiţi ce are în curtea lui? Vreo 500 de oi, căprioare, cerbi, vreo trei, patru lame. E de necrezut", a declarat Dumitru Dragomir pentru Orange Sport. 

EXCLUSIV! Gigi Becali se mută din casa din Pipera într-un ”palat” de 20 mil. €, lângă Bucureşti. FOTO! Cum arată

Cu ce se ocupau părinţii lui Gigi, Ioan şi Victor Becali în perioada comunistă

Victor Becali, fratele mai mic al lui Giovanni Becali şi vărul lui Gigi Becali, a vorbit şi despre cum au făcut avere părinţii lor în Bucureşti, în perioada comunistă. 

"Părinţii mei nu au crezut că vor rămâne aici (n.r. - în Bucureşti), când treci prin atâtea deportări. Au venit prin 1958 aici, iar aici au luat teren, au făcut case. Tata şi machedonii de acolo lucrau la fabrica de mobilă, iar prin 1970 au ţinut oi, dar nu erau profitabile atunci. Tata a lucrat la gogoşerie apoi şi făcea bani. 

După 1980-1981, când nu se mai găseau produse, brânză, atunci erau mulţi studenţi străini, arabi, iar ăştia voiau să vină să taie mielul, să facă ritualul lor. Mâncau iaurt, făceau mâncarea lor, iar de atunci a fost o perioadă, chiar până după 1989, în care se câştigau bani cu oile, foarte mulţi bani", spunea impresarul, la SportCast cu Sile. 

Afla mai multe despre: casa gigi becalicasa gigi becali piperadumitru dragomirgigi becalifcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare