Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia lui Xavi după umilinţa suferită în faţa Realului: "Dacă nu omori tu această echipă, te omoară ea pe tine"

Reacţia lui Xavi după umilinţa suferită în faţa Realului: "Dacă nu omori tu această echipă, te omoară ea pe tine"

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a pierdut meciul retur cu Real Madrid, din semifinalele Cupei Spaniei, scor 0-4, şi a părăsit competiţia, deşi în tur se impusese cu 1-0.

"Dubla confruntare s-a jucat pe detalii. Un gol pe contraatac pe care nu l-am putut opri, un duel pierdut la cel de-al doilea gol... Am avut o primă repriză foarte bună, dar ne-au lipsit calmul şi ordinea în repriza secundă.

Real a reacţionat foarte bine, iar ei nu iartă pe nimeni. Este o echipă grozavă, campioana Spaniei şi a Europei, are individualităţi deosebite şi are jucători foarte rapizi pe contraatac. Am dominat multă vreme, dar adversarul a fost mai realist. Ştiam asta, le-am spus jucătorilor.

Am avut momentele noastre în prima repriză, dar am intrat cu 0-1 la vestiare. Pe Real Madrid, dacă nu o omori tu, te omoară ea. Iar în repriza secundă, sincer, au fost mai buni din toate punctele de vedere.

Trebuie să mergem mai departe, să ne concentrăm asupra meciului cu Girona. Suntem afectaţi şi vom avea probleme cu somnul. Dar dacă vom câştiga Supercupa Spaniei şi La Liga, va rămâne un sezon foarte bun", a declarat Xavi la finalul meciului.

Real Madrid s-a impus în partida de pe Camp Nou prin golul brazilianului Vinicius Junior (45+1) şi hat-trick-ul francezului Karim Benzema (50, 58 - penalty, 80).

"Galacticii" o vor avea ca adversară în finala Cupei Spaniei, programată în data de 6 mai la Sevilla, pe Osasuna Pamplona, care a eliminat la rândul ei în semifinale formaţia Athletic Bilbao (1-0 în tur şi 1-1 în retur, după prelungiri).

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare