Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucător în Liga 1 cu salariu de 57.000 de euro pe lună: ”Ne putem gândi la orice”

Jucător în Liga 1 cu salariu de 57.000 de euro pe lună: ”Ne putem gândi la orice”

Superliga

Comentarii

Cristi Balaj susţine că a descoperit la CFR Cluj un jucător care avea salariu de 57.000 de euro pe lună.

În noiembrie 2021, Cristi Balaj a acceptat oferta lui CFR Cluj şi a devenit preşedintele campioanei României.

De atunci, fostul mare arbitru a tot încercat să taie din cheltuielile uriaşe ale clubului. O modalitate a fost să se despartă de jucătorii cu salarii foarte mari, dar care nu aveau evoluţii pe măsură.

Cristi Balaj susţine că un jucător de la CFR avea un salariu lunar de 57.000 de euro

CFR Cluj este renumită şi pentru salariile pe care le oferă. Campioana României are un buget de salarii cu mult peste media Ligii 1.

Numai în 2022, bugetul de salarii al lui CFR Cluj a fost de 11 milioane de euro. Pe locul 2 în acest clasament a fost Universitatea Craiova (6,95 milioane de euro) şi FCSB (6,75 milioane de euro).

Cristi Balaj susţine că şi el a rămas surprins de câţi bani câştigau anumiţi jucători.

Fostul arbitru a povestit că, în momentul în care a preluat funcţia de preşedinte la CFR Cluj, a descoperit că un jucător câştiga luna nu mai puţin de 57.000 de euro. Adică 684.000 de euro pe an.

Cristi Balaj n-a vrut să spună numele jucătorului, dar susţine că acesta a reziliat între timp. Întrebat dacă a fost vorba despre Arlauskis, el nici n-a confirmat, dar nici n-a negat:

”Atenţie mare! Ca să fac o paranteză aici, e important să ştiţi. Am găsit cu un contract net lunar de 57.000 de euro! S-a reziliat.

Nu nu dau nume! Ca să înţelegeţi ce am găsit. Vorba domnului Crăciunescu: ”Ne putem gândi la orice!”. Doamne fereşte, nu vreau să acuz, pentru că nu ăsta e ţelul meu, dimpotrivă”, a spus Cristi Balaj pentru Fanatik.ro.

Arlauskis a primit 500.000 de euro de la CFR Cluj la începutul acestui an

Giedrius Arlauskis s-a despărţit de CFR Cluj în septembrie 2021, după ce Marian Copilu şi Marius Şumudică au fost daţi afară. În locul lui Marian Copilu a venit atunci Cristi Balaj.

Atunci, fostul internaţional lituanian a decis să rupă unilateral contractul şi ulterior s-a judecat cu CFR la FIFA.

Giedrius Arlauskis a primit dreptate în procesul contra lui CFR Cluj şi campioana României a fost astfel obligată să-i achite clauza de reziliere, care a fost de 500.000 de euro.

La începutul acestui an, pe fondul sancţiunilor impuse de UEFA pentru datorii, CFR Cluj a fost obligată să-i achite banii lui Giedrius Arlauskis.

”Nu ştiu în ce măsură am voie să vorbesc despre sume. Oricum, s-a plătit o sumă foarte, foarte mare pentru a se rezilia, din cauza faptului că, din punctul meu de vedere, a avut un contract exagerat de mare”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport, pe 24 februarie 2023.

Afla mai multe despre: balaj 

viewscnt
Articole similare