Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Arlauskis a dat lovitura la CFR Cluj: ”Nu ştiu în ce măsură am voie să vorbesc despre sume”

EXCLUSIV | Arlauskis a dat lovitura la CFR Cluj: ”Nu ştiu în ce măsură am voie să vorbesc despre sume”

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis a ajuns la un acord cu CFR Cluj în privinţa banilor pe care campioana României îi datora.

În urmă cu aproximativ un an şi jumătate, Giedrius Arlauskis a plecat de la CFR Cluj după ce Marius Şumudică şi Marian Copilu au fost daţi afară de conducerea campioanei României.

Fostul internaţional lituanian a intrat atunci în conflict cu cei din conducere şi a decis să rupă unilateral contractul.

Arlauskis a fost de acord cu suma propusă de CFR Cluj: ”A avut un contract exagerat de mare”

Arlauskis a depus o plângere la FIFA după ce a rupt unilateral contractul cu CFR Cluj şi, aprilie 2022, forul internaţional i-a dat dreptate.

Portarul a cerut atunci să-i fie plătită clauza de reziliere, care era de aproximativ 500.000 de euro.

La aproape un an distanţă, Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor a anunţat încheierea înţelegerii dintre Arlauskis şi CFR Cluj, după ce au picat la un acord asupra banilor pe care urmează să-i primească fotbalistul.

Cristi Balaj susţine că este vorba despre o sumă foarte mare, însă a evitat să o dezvăluie, deoarece este confidenţială:

”Nu ştiu în ce măsură am voie să vorbesc despre sume. Situaţia lui este în acest moment la departamentul juridic, ei sunt cei care se ocupă de cazul lui Arlauskis.

Oricum, s-a plătit o sumă foarte, foarte mare pentru a se rezilia, din cauza faptului că, din punctul meu de vedere, a avut un contract exagerat de mare”, a spus Cristi Balaj la Orange Sport.

Între timp, Arlauskis a devenit din nou liber de contract

În urmă cu un an, după ce a plecat de la CFR Cluj, Arlauskis s-a transferat la Universitatea Craiova, unde ajunsese între timp şi Marian Copilu, unul dintre prietenii săi foarte buni.

Între timp, Marian Copilu a plecat la Petrolul Ploieşti şi nici Arlaukis n-a mai rămas prea mult în Bănie.

Mihai Rotaru a decis să ceară rezilierea contractului după ce portarul lituanian a gafat în eşecul cu 1-2 în faţa Farului, meci care s-a disputat pe 6 februarie:

”Nu l-am dat afară, am rezilat de comun acord. Repoziţionarea noastră din punct de vedere al abordării pentru acest final de sezon [...]  A fost super ok, a zis ‘banii la zi şi îmi iau la revedere’.

Arlauskis e bărbat şi un om corect”, a spus Mihai Rotaru după ce s-a despărţit de Arlauskis. 

Afla mai multe despre: arlauskis 

viewscnt
Articole similare